Vandalen vernielen standbeeld met enorme penis

Karen Luiken-07 januari 2022 om 09:09

Een paar dagen nadat het Peruaanse plaatsje Moche werd getrakteerd op een enorm standbeeld met een bijna nog grotere penis, is het kunstwerk al vernield. Het opvallende stuk werd neergezet om het nieuwe jaar te markeren.

Het beeld, dat vanwege het bijbehorende geslachtsdeel nogal een opvallende verschijning is, zorgde voor flink wat opschudding. Toeristen maar ook Peruaanse inwoners reisden massaal af naar Moche om het werk te kunnen aanschouwen. Er werden foto’s van gemaakt en op social media gedeeld.

Maar die pret is nu dus deels verpest. Het kunstwerk is een paar dagen nadat het geplaatst werd, vernield door vandalen. Vooral de penis van het beeld heeft moeten lijden; daar is een flinke hap uit.

Ladbible meldt dat de burgemeester van Moche heeft gezegd dat drie met messen gewapende mensen naar het standbeeld kwamen en een bewaker dreigde te vermoorden die daar werkte. Niet veel later sloegen ze een gat in de zijkant van het geslachtsdeel van het beeld.

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer