'Emily in Paris'-actrice vindt dat Fransen geen humor hebben

Karen Luiken-07 januari 2022 om 08:37

Het eerste seizoen van ‘Emily in Paris’ zorgde voor veel ophef en ook het tweede seizoen kan op commentaar rekenen. Kijkers vinden dat de Fransen in de serie op een slechte manier worden neergezet. Actrice Leroy-Beaulieu, die Emily’s baas Sylvie Grateau speelt, reageert in een gesprek met Page Six op de reacties.

De Fransen die in 'Emily in Paris' voorbij komen, worden volgens meerdere kijkers stereotiep afgebeeld. Clichés komen volgens hen in veelvoud voor en karaktereigenschappen als ‘arrogant’ passen bij veel van de karakters.

Volgens Leroy-Beaulieu komen die opmerkingen niet uit de lucht gevallen. “De Fransen weten hoe ze om andere mensen moeten lachen, maar niet hoe ze om zichzelf moeten lachen”, zegt ze. “Ze raken altijd gekwetst en overstuur als mensen om hen lachen. Ze realiseren zich niet dat er ook veel grappen worden gemaakt over Amerikanen. Ze hebben geen gevoel voor humor.”

Zien: eerste teaser van 'Pinocchio' zijn binnen!

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 20:34

Verfilmingen van bekende sprookjes zijn tegenwoordig overal te vinden. Van de grote klassiekers van Disney, tot de kleinere en minder bekende verfilmingen. En nu werd de eerste teaser trailer gepost van Netflix' nieuwste sprookjesverfilming: 'Pinocchio'.

De legendarische regisseur Guillermo del Toro kroop voor deze speciale animatiefilm in de regisseursstoel en creëerde een wel zeer specifieke verfilming van het bekende sprookje. Hij zal - naar eigen zeggen - het sprookje vertellen "vanuit een geheel nieuw standpunt".

'Pinocchio' zal vanaf december te streamen zijn via Netflix.

Check de teaser trailer hieronder:

Zesde én zevende seizoen 'Selling Sunset' op komst

Karen Luiken-24 januari 2022 om 06:01

Een releasedatum voor het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ is er nog niet eens, maar toch weten we nu al dat er ook een zesde en zevende seizoen van het programma komt. Dat melden verschillende bronnen aan Us Weekly.

Een maand geleden werd duidelijk dat ‘Selling Sunset’ een vijfde seizoen krijgt. Het is nog niet bekend wanneer dat op Netflix verschijnt. Laat staan dat er al duidelijkheid is over de verschijningsdatum voor het zesde of zevende seizoen.

Volgens een insider is de kans in ieder geval groot dat de opnames voor de nieuwe afleveringen niet meteen zullen starten. De cast verdient namelijk eerst een break. “Iedereen is heel blij”, zo klinkt het.

'Selling Sunset' ging in 2019 in première op Netflix en telt inmiddels vier seizoenen.

Ontdek meer