'Emily in Paris'-actrice vindt dat Fransen geen humor hebben

Karen Luiken-07 januari 2022 om 08:37

Het eerste seizoen van ‘Emily in Paris’ zorgde voor veel ophef en ook het tweede seizoen kan op commentaar rekenen. Kijkers vinden dat de Fransen in de serie op een slechte manier worden neergezet. Actrice Leroy-Beaulieu, die Emily’s baas Sylvie Grateau speelt, reageert in een gesprek met Page Six op de reacties.

De Fransen die in 'Emily in Paris' voorbij komen, worden volgens meerdere kijkers stereotiep afgebeeld. Clichés komen volgens hen in veelvoud voor en karaktereigenschappen als ‘arrogant’ passen bij veel van de karakters.

Volgens Leroy-Beaulieu komen die opmerkingen niet uit de lucht gevallen. “De Fransen weten hoe ze om andere mensen moeten lachen, maar niet hoe ze om zichzelf moeten lachen”, zegt ze. “Ze raken altijd gekwetst en overstuur als mensen om hen lachen. Ze realiseren zich niet dat er ook veel grappen worden gemaakt over Amerikanen. Ze hebben geen gevoel voor humor.”

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Ontdek meer