Adele lanceert op 12 januari nieuwe videoclip

Dieter Blarinckx-07 januari 2022 om 07:23

De Britse zangeres Adele heeft een aantal goede voornemens voor 2022 en ééntje daarvan komt er al snel aan! Op 12 januari lanceert ze namelijk de videoclip van haar nieuwste single 'Oh My God'. Dat maakte ze bekend met een leuke teaser via haar sociale media.

De fans die het album '30' gewoon on repeat draaien, kennen haar nieuwe single 'Oh My God' ondertussen waarschijnlijk vanbuiten. Maar die videoclip, dat is een primeur voor iedereen!

En als we teaser mogen geloven, zal het een zeer stylish zwart/witte videoclip worden!

Check 'm hier:

Spotify lanceert tool: welk liedje redt jou van Vecna?

Karen Luiken-04 juli 2022 om 06:09

Stel: je woont in Hawkins en krijgt te maken met een kwaadaardig monster dat Vecna heet. De enige manier om uit zijn klauwen te blijven, is door een bepaald liedje op repeat te zetten dat jou kan redden van de dood. Welk nummer zou jij dan kiezen? Spotify heeft een nieuwe tool gelanceerd waarmee je een antwoord krijgt op die vraag.

Iedereen die het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ heeft gezien, weet dat het nummer ‘Running Up That Hill’ van Kate Bush als een rode draad door de afleveringen loopt. Dat liedje is namelijk het laatste redmiddel voor Max, die door Vecna is uitgekozen als één van zijn slachtoffers. Altijd al willen weten welk liedje jou zou redden van het monster? Met een speciale tool van Spotify kom je er snel genoeg achter.

De tool is gelinkt aan een door Spotify samengestelde Upside Down playlist. Dankzij een speciaal algoritme worden jouw favoriete nummers gelinkt aan liedjes uit ‘Stranger Things’. “Wil jij weten welke liedjes jou van Vecna redden?”, vraagt Spotify. “Open dan de Upside Down playlist en kom erachter. Het eerste liedje in de lijst is jouw savior song.”

Drake zingt 'I Want It That Way' met Backstreet Boys

Karen Luiken-04 juli 2022 om 06:00

Drake heeft zich zaterdagavond van een compleet andere kant laten zien. De rapper, die zich normaal gesproken voornamelijk aan hiphop-nummers waagt, zong bij een optreden van de Backstreet Boys mee met de wereldberoemde hit ‘I Want It That Way’.

Het liedje is een bijzonder nummer voor Drake en roept nostalgische gevoelens bij hem op. ‘I Want It That Way’ is namelijk het liedje waarop hij op 13-jarige leeftijd voor het eerst met een meisje danste dat hij leuk vond. “Het is een van de beste nummers ooit”, zei hij afgelopen weekend toen hij samen met de Backstreet Boys op het podium stond.

Beelden van het gezamenlijke optreden gaan inmiddels rond op social media. Ook de Backstreet Boys zelf deelden een filmpje van het nostalgische duet. Kijk mee:

Ontdek meer