Ingeborg is oma geworden!

Dieter Blarinckx-07 januari 2022 om 07:06

De zoon van Ingeborg, MNM-presentator Robin Keyaert, is nog net voor de jaarwisseling vader geworden. Dat wil dus zeggen dat Ingeborg ook voor het eerst oma werd. Robins vriendin Jade zette op 31 december Ruby op de wereld. En Ingeborg is er helemaal klaar voor!

“We zijn allemaal klaar voor dit avontuur. We zullen supporteren en er zijn voor haar en haar ouders, familie en vrienden. Hoe Ruby oma en opa zal noemen zal nog blijken. Ik ben al plusomi en dat bevalt me heel goed. We mochten Ruby al eventjes in de armen nemen en dat was pure gelukzaligheid.”

Proficiat aan de ganse familie!

Madison Beer speelt 'Jenifer' in nieuwe musicvideo

Chelsy Vanlerberghe-25 april 2024 om 10:40

Madison Beer heeft een musicvideo gedropt voor haar hit 'Make You Mine'. De video is een knipoog naar de horror-komedie 'Jenifer's Body'.

Madison Beer kruipt in de rol van Megan Fox's personage Jenifer Check. In de videoclip speelt ze een cheerleader die samenwerkt met haar beste vriendin om een jongen uit hun klas te vermoorden. Madison is grote fan van het personage, want ze heeft zich in het verkleden nog al verkleed als de bloeddorstige bombshell.

Billie Eilish groot fan van masturberen

Karen Luiken-25 april 2024 om 08:36

We zouden allemaal meer moeten masturberen. Dat vindt Billie Eilish, die in een interview met Rolling Stone een boekje open heeft gedaan over haar intieme leven onder de lakens.

Seks en masturbatie zijn voor Billie een manier om te ontspannen tijdens haar hectische schema. Ze zegt dat masturbatie een ‘groot deel van haar leven is’ en dat het haar ‘enorm kan helpen’. “Mensen zouden meer moeten masturberen. Als iemand die extreem veel lichaamsproblemen heeft gehad, kan ik het niet genoeg benadrukken", aldus de artiest.

Billie geeft als tip mee om het voor de spiegel te doen. “Het zorgt er bij mij voor dat ik een rauwe, diepe verbinding met mezelf en mijn lichaam heb. Ik voel een liefde voor mijn lichaam die ik nog nooit gevoeld heb.”

Als de zangeres de mogelijkheid krijgt, praat ze over seks. Ze doet het ’t liefst zo vaak en veel mogelijk. Want, beweert Billie: “Mijn ervaring als vrouw is dat er op een vreemde manier naar seks wordt gekeken. Mensen vinden het ongemakkelijk om over te praten en raken in de war als vrouwen dat wel doen. Het lijkt te worden afgekeurd als erover gepraat wordt, maar dat zou moeten veranderen.”

Ontdek meer