Aha! Dus daar ken je Antoine uit 'Emily in Paris' van

Karen Luiken-06 januari 2022 om 09:51

Antoine Lambert is een veel voorkomend personage in ‘Emily in Paris’. Hij werkt als hoofd van een grote parfumerie nauw samen met Emily en heeft dus een belangrijke rol in de Netflix-hit. Maar de show die zich afspeelt in Parijs is niet de enige waar je Antoine, of beter gezegd William Abadie (want zo heet de acteur), van kan kennen.

Kwam het koppie van de 45-jarige William jou bekend voor? Da's niet zo gek. De acteur is namelijk in een aantal bekende shows te zien. Zo kroop hij voor ‘Gossip Girl’ ooit in de rol van Blair Waldorfs stiefvader Roman en was hij te zien in ‘The O.C.’, ‘Entourage’, ‘Ugly Betty’ en ‘ER’. Ook in ‘Sex And The City’ heb je hem voorbij zien kunnen komen, aangezien hij daar ooit Tony speelde, een potentiële date voor Charlotte (Kristin Davis).

Maar dan zijn we er nog steeds niet. Want op het gebied van films heeft de acteur ook aardige titels op zijn naam staan. Denk aan ‘Pink Panther’, ‘Resident Evil: Exctinction’ en ‘My Sassy Girl’.

Spotify lanceert tool: welk liedje redt jou van Vecna?

Karen Luiken-04 juli 2022 om 06:09

Stel: je woont in Hawkins en krijgt te maken met een kwaadaardig monster dat Vecna heet. De enige manier om uit zijn klauwen te blijven, is door een bepaald liedje op repeat te zetten dat jou kan redden van de dood. Welk nummer zou jij dan kiezen? Spotify heeft een nieuwe tool gelanceerd waarmee je een antwoord krijgt op die vraag.

Iedereen die het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ heeft gezien, weet dat het nummer ‘Running Up That Hill’ van Kate Bush als een rode draad door de afleveringen loopt. Dat liedje is namelijk het laatste redmiddel voor Max, die door Vecna is uitgekozen als één van zijn slachtoffers. Altijd al willen weten welk liedje jou zou redden van het monster? Met een speciale tool van Spotify kom je er snel genoeg achter.

De tool is gelinkt aan een door Spotify samengestelde Upside Down playlist. Dankzij een speciaal algoritme worden jouw favoriete nummers gelinkt aan liedjes uit ‘Stranger Things’. “Wil jij weten welke liedjes jou van Vecna redden?”, vraagt Spotify. “Open dan de Upside Down playlist en kom erachter. Het eerste liedje in de lijst is jouw savior song.”

Nieuwe musical 'Vergeet Barbara' krijgt extra shows!

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 07:30

Deze winter kan je in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs gaan genieten van de gloednieuwe musical ‘Vergeet Barbara’. En daar zit véél volk op te wachten, want wegens groot succes zijn er zelfs extra shows toegevoegd in de kerstvakantie!

Vanaf 14 december palmen Gert Verhulst, James Cooke, Jonas van Geel en Jelle Cleymans het Studio 100 Pop-Up Theater in, voor een fantastische feelgood-musical!

De indrukwekkende hoofdcast wordt op het podium geflankeerd door een 5-tal bijrollen, een 20-koppig ensemble, een spetterend live orkest én een 40-tal figuranten dat een muzikale en humoristische reis maakt door het rijke oeuvre en de allergrootste hits van een icoon uit de Vlaamse muziekgeschiedenis: Will Tura!

Prijzen variëren tussen de 39 en 199 euro per ticket.

Meer info en tickets kan je hier vinden!

Ontdek meer