Aha! Dus daar ken je Antoine uit 'Emily in Paris' van

Karen Luiken-06 januari 2022 om 09:51

Antoine Lambert is een veel voorkomend personage in ‘Emily in Paris’. Hij werkt als hoofd van een grote parfumerie nauw samen met Emily en heeft dus een belangrijke rol in de Netflix-hit. Maar de show die zich afspeelt in Parijs is niet de enige waar je Antoine, of beter gezegd William Abadie (want zo heet de acteur), van kan kennen.

Kwam het koppie van de 45-jarige William jou bekend voor? Da's niet zo gek. De acteur is namelijk in een aantal bekende shows te zien. Zo kroop hij voor ‘Gossip Girl’ ooit in de rol van Blair Waldorfs stiefvader Roman en was hij te zien in ‘The O.C.’, ‘Entourage’, ‘Ugly Betty’ en ‘ER’. Ook in ‘Sex And The City’ heb je hem voorbij zien kunnen komen, aangezien hij daar ooit Tony speelde, een potentiële date voor Charlotte (Kristin Davis).

Maar dan zijn we er nog steeds niet. Want op het gebied van films heeft de acteur ook aardige titels op zijn naam staan. Denk aan ‘Pink Panther’, ‘Resident Evil: Exctinction’ en ‘My Sassy Girl’.

Disneyland Paris deelt trailer van 30ste verjaardag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:14

Vanaf 6 maart viert Disneyland Paris haar 30ste verjaardag en dat zal groots gevierd worden!

“Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Vanaf 6 maart 2022 gaan we groter dromen, harder lachen en nog meer genieten tijdens onze spectaculaire en unieke 30e verjaardag. Disneyland Paris straalt magischer dan ooit! Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten met ons mee! Ontdek hier alvast een voorproefje. Het volledige programma maken we binnenkort bekend”, staat te lezen op de officiële website van Disneyland.

Check de magische clip hieronder:

De 8 beste memes van Bootcamp aflevering 1:

Lola Obasuyi Van Acker-13 januari 2022 om 16:18

Hebben we volgens jullie nog grappige momenten gemist? Don't be shy en maak gerust jullie eigen memes op Twitter, Facebook of Instagram en wie weet posten wij ze wel online! Op naar aflevering twee!

Ontdek meer