Aha! Dus daar ken je Antoine uit 'Emily in Paris' van

Karen Luiken-06 januari 2022 om 09:51

Antoine Lambert is een veel voorkomend personage in ‘Emily in Paris’. Hij werkt als hoofd van een grote parfumerie nauw samen met Emily en heeft dus een belangrijke rol in de Netflix-hit. Maar de show die zich afspeelt in Parijs is niet de enige waar je Antoine, of beter gezegd William Abadie (want zo heet de acteur), van kan kennen.

Kwam het koppie van de 45-jarige William jou bekend voor? Da's niet zo gek. De acteur is namelijk in een aantal bekende shows te zien. Zo kroop hij voor ‘Gossip Girl’ ooit in de rol van Blair Waldorfs stiefvader Roman en was hij te zien in ‘The O.C.’, ‘Entourage’, ‘Ugly Betty’ en ‘ER’. Ook in ‘Sex And The City’ heb je hem voorbij zien kunnen komen, aangezien hij daar ooit Tony speelde, een potentiële date voor Charlotte (Kristin Davis).

Maar dan zijn we er nog steeds niet. Want op het gebied van films heeft de acteur ook aardige titels op zijn naam staan. Denk aan ‘Pink Panther’, ‘Resident Evil: Exctinction’ en ‘My Sassy Girl’.

Nieuw seizoen 'Mocro Maffia' vanaf morgen op Streamz

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:44

‘Mocro Maffia’ keert eindelijk terug met een nieuw seizoen. Vanaf morgen is er elke week een nieuwe aflevering te zien via Streamz.

Het verhaal gaat verder waar het gebleven was. Nadat Paus heeft besloten om Nederland te verlaten, ript Tatta zijn 2000 kilo coke uit Antwerpen. Samira, de zus van Paus, blijft in Nederland met lege handen achter. Als plaatsvervanger van haar broer moet ze omgaan met alle consequenties die voortkomen uit de diefstal. En als nieuwkomer maakt dit haar extra afhankelijk van haar rechterhand Tonnano, die uit wraak op Tatta jaagt.

Wat het allemaal nog veel erger maakt, is dat Samira’s ex-man Taxi is overgelopen naar justitie en aan een kroongetuigedeal werkt. Daarmee gooit hij olie op het vuur in het gevecht dat officier van justitie Gerben van Jaren voert tegen de organisatie van Paus. Taxi voedt Van Jaren met inzichten en bekentenissen, die weleens het einde van Paus’ organisatie kunnen betekenen. ​

Bekijk hier de volledige trailer van het nieuwe seizoen.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Ontdek meer