Scène met Mr. Big uit finale 'And Just Like That' geknipt

Karen Luiken-06 januari 2022 om 08:24

Een scène met Chris Noth is naar verluidt uit de finale van de ‘Sex And The City’-reboot ‘And Just Like That’ geknipt nadat de acteur meerdere malen is beschuldigd van seksueel misbruik.

Chris is verantwoordelijk voor de rol van Mr. Big, de grote liefde van Carrie Bradshaw. In de laatste aflevering zou Carrie volgens de geruchten naar Parijs reizen om daar de as van Mr. Big, die overlijdt in de serie, uit te strooien. Volgens TV Line zou Mr. Big daarbij in een flashback verschijnen, maar er wordt nu beweerd dat die beelden niet langer worden uitgezonden.

Het nieuws volgt nadat meerdere vrouwen Chris van aanranding hebben beschuldigd. Twee vrouwen zeggen door hem te zijn verkracht. Een derde slachtoffer beweert in 2010 door de acteur te zijn gedwongen tot seks, maar zij kon net op tijd ontsnappen.

Chris ontkent het seksuele misbruik en zegt dat de ontmoetingen met wederzijdse toestemming plaatsvonden.

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Spotify lanceert karaoke-functie

Karen Luiken-28 juni 2022 om 15:22- Foto:

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

Spotify is bezig met het uitrollen van een geheel nieuwe karaokemodus. Oftewel: keihard meezingen met jouw favoriete klassiekers wordt vanaf nu mogelijk!

De functie kan geactiveerd worden terwijl je naar een nummer op een mobiel apparaat luistert. Doe je dat? Dan krijg je de songtekst van de track te zien en kun je via een ingebouwde microfoon meezingen. Spotify beoordeelt vervolgens je zangkwaliteiten met een score.

De karaoke-functie is alleen beschikbaar als je de meest recente versie van Spotify hebt gedownload. Done deal? Selecteer dan een liedje naar keuze en ga naar de lyrics-optie onderaan je scherm. Zodra de songtekst van het nummer wordt weergeven, kun je op de ‘sing’-knop drukken in de rechterbovenhoek van het scherm.

Het goede nieuws is dat je geen premium Spotify-abonnee hoeft te zijn om de meezingfunctie te kunnen gebruiken. Het slechte nieuws is dat de nieuwe update nog niet bij alle gebruikers zichtbaar is. Hopelijk komt daar snel verandering in!

Ontdek meer