Peruaans standbeeld met enorme penis gaat viral

Karen Luiken-06 januari 2022 om 07:46

Peru heeft er een nieuwe toeristentrekpleister bij. In de buurt van Moche, in de westelijke provincie Trujillo, is ter ere van het nieuwe jaar een nieuw standbeeld neergezet. Wat daar zo speciaal aan is? Het kunstwerk is voorzien van een enorme penis.

Het beeld is geschonken door een lokale kunstenaar die iets cultureels wilde bijdragen aan het gebied. Maar hoe komt hij dan op het idee van dat grote geslachtsdeel, zal je denken. Wel, daar is een verklaring voor. “In onze cultuur staat het niet voor erotiek, maar voor geloof aan God”, legt de burgemeester van Moche uit volgens Metro UK. “Daarnaast moet seksualiteit gezien worden als iets normaals en natuurlijks.”

De opvallende verschijning zorgt inmiddels voor veel publiciteit. Mensen poseren massaal bij het kunstwerk en delen hun beelden via social media.

McDonald's krijgt parfum met frietgeur

Karen Luiken-09 maart 2024 om 11:36- Foto:

Photo by Meghan Hessler on Unsplash

Begin jij meteen te kwijlen als je de frietjes van McDonald’s ruikt? Goed nieuws: je kunt deze geur binnenkort de hele dag om je heen hebben hangen. McDonald’s komt met een parfum die naar frietjes ruikt.

Het nieuws wordt gedeeld door de Japanse tak van de fastfoodketen. “We hebben geprobeerd een parfum te creëren die naar frietjes ruikt”, zo klinkt het op social media. “Perfect voor een leuke date.”

Het luchtje komt er in drie verschillende varianten. De eerste ruikt naar de klassieke frietjes van McDonald’s, de tweede naar een variant met zeewier en de derde naar frietjes met knoflook, zwarte peper en mayonaise.

Het is nog niet bekend wanneer de parfum officieel of de markt komt. Sommige mensen twijfelen of het überhaupt gaat gebeuren, aangezien de datum van 1 april weer nadert. Het zou dus ook goed om een grap kunnen gaan.

Jongen (13) speelt als eerste persoon ooit Tetris uit

Karen Luiken-06 januari 2024 om 08:52

Zo’n 34 jaar na de release van Tetris heeft eindelijk iemand het voor elkaar gekregen om het spelletje uit te spelen. Het gaat om de 13-jarige Willis Gibson uit de Amerikaanse staat Oklahoma, die na 157 levels zorgde voor een ‘crash’ in de game.

Tetris is een spel zonder officieel einde. Het stopt niet na een bepaald aantal levels, maar loopt vast als er niet verder gespeeld kan worden. De 13-jarige Willis Gibson kreeg dat na 38 minuten en 157 levels voor elkaar.

Het jongetje was elf jaar oud toen hij met Tetris begon. In oktober werd hij al eens derde tijdens een wedstrijd. Zijn doel was om het spel te laten crashen en dat is mijn zijn recente prestatie dus gelukt.

Ontdek meer