Peruaans standbeeld met enorme penis gaat viral

Karen Luiken-06 januari 2022 om 07:46

Peru heeft er een nieuwe toeristentrekpleister bij. In de buurt van Moche, in de westelijke provincie Trujillo, is ter ere van het nieuwe jaar een nieuw standbeeld neergezet. Wat daar zo speciaal aan is? Het kunstwerk is voorzien van een enorme penis.

Het beeld is geschonken door een lokale kunstenaar die iets cultureels wilde bijdragen aan het gebied. Maar hoe komt hij dan op het idee van dat grote geslachtsdeel, zal je denken. Wel, daar is een verklaring voor. “In onze cultuur staat het niet voor erotiek, maar voor geloof aan God”, legt de burgemeester van Moche uit volgens Metro UK. “Daarnaast moet seksualiteit gezien worden als iets normaals en natuurlijks.”

De opvallende verschijning zorgt inmiddels voor veel publiciteit. Mensen poseren massaal bij het kunstwerk en delen hun beelden via social media.

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer