Emma Watson lacht met fout in ‘Harry Potter’-reünie

Dieter Blarinckx-06 januari 2022 om 07:03

Afgelopen weekend werd de langverwachte ‘Harry Potter’-reünie gedropt op HBO Max en Streamz. En hoewel het hartverwarmende weerzien een groot succes is over de ganse wereld, viel er toch een pijnlijke fout op. Wanneer Emma Watson vertelt over haar jeugd, zien we een foto van een kleine, schattige Emma. Maar niet Emma Watson, maar wel Emma Roberts staat op de foto!

Gelukkig kan Emma Watson er zelf om lachen, althans als we haar laatste post op instagram mogen geloven. “Ik was écht niet zó schattig, @emmaroberts” schrijft ze.

Check de foto hieronder:

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer