Zus Cody Simpson breekt nek bij ongeluk

Karen Luiken-05 januari 2022 om 07:38

Slecht nieuws voor Alli Simpson, de zus van Cody Simpson. De influencer heeft bij een duikongeluk haar nek gebroken en tot overmaat van ramp is ze ook nog eens positief getest op het coronavirus. Dat vertelt ze in een bericht op Instagram.

“Voor mij begint 2022 niet geweldig. Een gebroken nek plus een positieve coronatest”, aldus Alli bij een foto van zichzelf in het ziekenhuis.

De blondine vertelt dat het misging op oudejaarsdag. Bij een duik in een ondiep zwembad liep ze twee ernstige breuken in haar nek op. “Ik werd rechtstreeks naar het ziekenhuis gebracht om te worden beoordeeld door een neurochirurg. Het resultaat: er was geen onmiddellijke operatie nodig. Ik ben naar huis gestuurd met een nekbrace die ik de komende vier maanden 24/7 moet dragen.”

Ondanks het ongeluk ziet Alli haar toekomst positief in. “Die vier maanden zijn slechts een druppel op een gloeiende plaat als het gaat om de rest van mijn gelukkige en gezonde leven”, vervolgt ze. “Ik zal voor altijd dankbaar zijn dat het niet erger is afgelopen.”

Ster uit '16 and Pregnant' overleden

Karen Luiken-17 januari 2022 om 09:03

Afschuwelijk nieuws voor de familie van Jordan Cashmyer. De realityster die bekend werd door haar deelname aan het MTV-programma ’16 and Pregnant’, is overleden.

Jordan werd slechts 26 jaar oud. Haar stiefmoeder Jessica meldt haar plotselinge overlijden op Facebook. “Gistereavond kreeg ik een telefoontje dat geen enkele ouder ooit wil. Mijn oudste geliefde dochter Jordan is overleden. Ze was pas 26 jaar oud. Onze harten zijn gebroken. Geen enkele ouder zou ooit een kind moeten verliezen.”

De familie vraagt om rust. “Begrijp alstublieft dat we privacy nodig hebben op dit moment. We zijn omringd door liefde en steun van onze kinderen, kleindochter Lyla en familieleden.”

Jordan deed in 2014 samen met haar toenmalige vriend Derek Taylor mee aan ’16 and Pregnant’. Haar familie was niet blij met de relatie en het koppel raakte nog voor de geboorte van hun dochter Genevieve Shae Taylor dakloos.

Na hun deelname aan de MTV-show gingen Jordan en Derek uit elkaar, om vervolgens in 2015 de voogdij van hun dochter over te dragen aan de moeder van Derek. Twee jaar later werd Jordan gearresteerd voor het bezit van drugs.

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Ontdek meer