Zus Cody Simpson breekt nek bij ongeluk

Karen Luiken-05 januari 2022 om 07:38

Slecht nieuws voor Alli Simpson, de zus van Cody Simpson. De influencer heeft bij een duikongeluk haar nek gebroken en tot overmaat van ramp is ze ook nog eens positief getest op het coronavirus. Dat vertelt ze in een bericht op Instagram.

“Voor mij begint 2022 niet geweldig. Een gebroken nek plus een positieve coronatest”, aldus Alli bij een foto van zichzelf in het ziekenhuis.

De blondine vertelt dat het misging op oudejaarsdag. Bij een duik in een ondiep zwembad liep ze twee ernstige breuken in haar nek op. “Ik werd rechtstreeks naar het ziekenhuis gebracht om te worden beoordeeld door een neurochirurg. Het resultaat: er was geen onmiddellijke operatie nodig. Ik ben naar huis gestuurd met een nekbrace die ik de komende vier maanden 24/7 moet dragen.”

Ondanks het ongeluk ziet Alli haar toekomst positief in. “Die vier maanden zijn slechts een druppel op een gloeiende plaat als het gaat om de rest van mijn gelukkige en gezonde leven”, vervolgt ze. “Ik zal voor altijd dankbaar zijn dat het niet erger is afgelopen.”

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer