Zus Cody Simpson breekt nek bij ongeluk

Karen Luiken-05 januari 2022 om 07:38

Slecht nieuws voor Alli Simpson, de zus van Cody Simpson. De influencer heeft bij een duikongeluk haar nek gebroken en tot overmaat van ramp is ze ook nog eens positief getest op het coronavirus. Dat vertelt ze in een bericht op Instagram.

“Voor mij begint 2022 niet geweldig. Een gebroken nek plus een positieve coronatest”, aldus Alli bij een foto van zichzelf in het ziekenhuis.

De blondine vertelt dat het misging op oudejaarsdag. Bij een duik in een ondiep zwembad liep ze twee ernstige breuken in haar nek op. “Ik werd rechtstreeks naar het ziekenhuis gebracht om te worden beoordeeld door een neurochirurg. Het resultaat: er was geen onmiddellijke operatie nodig. Ik ben naar huis gestuurd met een nekbrace die ik de komende vier maanden 24/7 moet dragen.”

Ondanks het ongeluk ziet Alli haar toekomst positief in. “Die vier maanden zijn slechts een druppel op een gloeiende plaat als het gaat om de rest van mijn gelukkige en gezonde leven”, vervolgt ze. “Ik zal voor altijd dankbaar zijn dat het niet erger is afgelopen.”

Gaat dit nieuwe Taylor Swift-nummer over Kim Kardashian?

Chelsy Vanlerberghe-19 april 2024 om 08:54

Taylor Swift verraste haar fans vrijdagochtend door slechts twee uur na de eerste release van haar nieuwe album, 'The Tortured Poets Department,' een tweede deel met 15 extra nummers uit te brengen. Eén van die nummers lijkt over Kim Kardashian te gaan.

Het is geen geheim dat er bad blood is tussen de Amerikaanse superster Taylor Swift en realityster Kim Kardashian. De beef gaat al terug tot 2016. Toen bracht Kanye West, destijds de echtgenoot van Kardashian, het nummer 'Famous' uit, waarin hij beweerde de reden te zijn achter Swifts megasucces. De zangeres ontkende destijds dat ze de tekst goedkeurde, en Kardashian bracht een bewerkt, opgenomen telefoongesprek tussen de artiesten uit op Twitter, waardoor het publiek het tegenovergestelde geloofde. Het leidde tot een overvloed aan haatberichten op sociale media aan het adres van Taylor.

En die periode heeft een zwaar effect gehad op de Grammy-winnares. Dat gaf ze toe in een interview met TIME Magazine, waar ze gekroond werd tot Person Of The Year 2023. "Ik ben echt op een dieptepunt beland door dat telefoongesprek dat Kim Kardashian opnam, bewerkte en verspreidde om iedereen te laten denken dat ik een leugenaar was," vertelde ze openhartig. "Het heeft me mentaal naar een plek gebracht waar ik nog nooit eerder was geweest. Ik vertrok zelfs naar het buitenland en heb een jaar lang mijn huis niet verlaten. Ik durfde nauwelijks nog telefoongesprekken te voeren en vermeed de meeste mensen in mijn leven omdat ik niemand meer vertrouwde. Het was echt een diepe val voor me."

Eén van de nieuwe nummers op het album lijkt te verwijzen naar dat conflict. Als je de hoofdletters in het nummer 'thanK you aIMee' krijg je 'KIM'. Het nummer lijkt over een gemeen high school-meisje te gaan, maar heeft sterke verwijzingen naar Kardashian. De superster bedankt 'Aimee' in het nummer. "Without you, there wouldn't be all this," zingt ze.

"And so I changed your name, and any real defining clues. And one day, your kid comes home singin' a song that only us two is gonna know is about you"

Toevallig is North West een Swiftie...

Verrassing! Taylor Swift brengt dubbelalbum uit!

Chelsy Vanlerberghe-19 april 2024 om 08:40

Twee uur na de release van 'The Tortured Poets Department', het 11de studioalbum van Taylor Swift, had de Amerikaanse popster een verrassing in petto voor haar fans. Ze trakteert de swifties op een extra 15 nummers in het dubbelalbum 'The Tortured Poets Department: The Anthology'.

"Het is een verrassing om 2 uur 's nachts: Het Tortured Poets Department is een geheim DUBBEL album," schreef Swift op Instagram. "Ik had zoveel getormenteerde poëzie geschreven in de afgelopen 2 jaar en wilde het allemaal met jullie delen, dus hier is het tweede deel van TTPD: The Anthology. 15 extra nummers. En nu is het verhaal niet meer van mij... het is helemaal van jullie."

Met de toevoeging van de bonustracks bevat The Tortured Poets Department nu 31 nummers. De superster kondigde het album aan tijdens de Grammy Awards in februari, terwijl ze de prijs voor Best Pop Vocal Album in ontvangst nam. Niet toevallig hield ze toen een 'peace'-teken de lucht in, op het moment dat ze het woord "album" uitsprak. Toen al een easter egg naar het dubbelalbum. Tijdens de aanloop van de release waren er verschillende verwijzingen naar het cijfer 'twee', zo stond de klok in haar pop-upevenement in L.A. op 2 uur 's nachts. Het (Amerikaanse) tijdstip waarop de superster het tweede deel van het album aankondigde.

Swift heeft in de afgelopen vier jaar vier albums met nieuwe muziek uitgebracht, maar het hoge tempo doet niets af aan de kwaliteit ervan. De 'TIME's Person Of The Year 2023' verbreekt record na record en is de enige artiest die 4 keer 'Album of The Year' won op de Grammy Awards. Neemt ze met dit album voor de 5de keer de prestigieuze prijs mee naar huis? Het zou alvast verdiend zijn.

Ontdek meer