Zus Cody Simpson breekt nek bij ongeluk

Karen Luiken-05 januari 2022 om 07:38

Slecht nieuws voor Alli Simpson, de zus van Cody Simpson. De influencer heeft bij een duikongeluk haar nek gebroken en tot overmaat van ramp is ze ook nog eens positief getest op het coronavirus. Dat vertelt ze in een bericht op Instagram.

“Voor mij begint 2022 niet geweldig. Een gebroken nek plus een positieve coronatest”, aldus Alli bij een foto van zichzelf in het ziekenhuis.

De blondine vertelt dat het misging op oudejaarsdag. Bij een duik in een ondiep zwembad liep ze twee ernstige breuken in haar nek op. “Ik werd rechtstreeks naar het ziekenhuis gebracht om te worden beoordeeld door een neurochirurg. Het resultaat: er was geen onmiddellijke operatie nodig. Ik ben naar huis gestuurd met een nekbrace die ik de komende vier maanden 24/7 moet dragen.”

Ondanks het ongeluk ziet Alli haar toekomst positief in. “Die vier maanden zijn slechts een druppel op een gloeiende plaat als het gaat om de rest van mijn gelukkige en gezonde leven”, vervolgt ze. “Ik zal voor altijd dankbaar zijn dat het niet erger is afgelopen.”

Jutta Leerdam 'smoorverliefd' op Jake Paul

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:57

Jutta Leerdam is zielsgelukkig in haar nieuwe relatie. De Nederlandse schaatsster heeft in het programma ‘College Tour’ gezegd dat ze op een ‘roze wolk zit’ en ‘smoorverliefd’ is op de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

“Ik ben heel verliefd. Ik heb het leuk met hem”, aldus Jutta over haar liefje Jake. Ze zegt dat haar vriend superlief en absoluut geen badboy is, en reageert daarmee op de roddels die over hem rondgaan. Er wordt gezegd dat de YouTuber zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. “Het zijn roddels”, zegt Jutta daarover.

De lovebrids maakten in april bekend een setje te zijn. Dat deden ze in een video waarin ze vertelden dat ze hun relatie eigenlijk geheim wilden houden. “Maar het nieuws lekte uit door paparazzi”, zo klonk het uit de mond van Jake.

EOTB-sterren Megan en Joey samen op vakantie

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:35

Megan Desaever lijkt weer gelukkig te zijn in de liefde. Ze is op vakantie met Joey Ceti, de man die haar ook tijdens ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gezelschap houdt. Dat blijkt uit foto’s die op social media worden gedeeld.

Megan kwam naar ‘Ex On The Beach’ als ex van Dylan. Maar hem vindt ze niet langer interessant. Ze laat haar oog al bij binnenkomst vallen op Joey en gaat met hem op date. Niet veel later duikt ze met hem het bed in.

Dat het niet bij één avontuurtje of slechts een prille vakantieliefde is gebleven, maakt Megan nu duidelijk met nieuwe foto’s op haar Instagram. Daarop is ze samen met Joey te zien. Ze zijn op reis in Egypte en bezoeken onder meer de tempels van Luxor.

Hoewel deelnemers van ‘Ex On The Beach’ niet voor het einde van van het programma bekend mogen maken hoe de afloop zal zijn, lijkt Megan met de foto’s wel te bevestigen dat zij en Joey meer dan alleen vrienden zijn.

Ontdek meer