Jason Derulo vecht met man die hem Usher noemt

Karen Luiken-05 januari 2022 om 07:28

Jason Derulo tolereert het niet als je hem aanziet voor een andere superster. Een man die hem verwarde met Usher kreeg bij een hotel in Las Vegas klappen van de zanger. Dat meldt TMZ, die in handen is van beelden van het incident.

De politie werd dinsdagochtend in de vroege uurtjes naar een hotel in Las Vegas gestuurd nadat Jason Derulo daar in gevecht zou zijn geraakt met twee mannen. Dat gebeurde volgens ooggetuigen van TMZ nadat een van die mannen ‘Hey Usher, fuck you bitch' naar de zanger zou hebben geroepen. De artiest werd daarop boos en sloeg hem in zijn gezicht.

Niet veel later zou Jason de tweede man hebben geslagen. De beveiliging moest ingrijpen om erger te voorkomen. Er is vooralsnog geen aangifte gedaan.

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer