Marvel-film 'Morbius' opnieuw uitgesteld

Dieter Blarinckx-05 januari 2022 om 07:17

Na het grote succes van ‘Spider-Man: No Way Home’, keken veel fans uit naar de spin-off ‘Morbius’ die zich afspeelt in hetzelfde ‘Spider-Man’-universum. Maar helaas heeft Sony gisteren beslist om de film uit te stellen. Normaal kwam de film uit op 28 januari, maar door de grote stijging door de omicronvariant, werd de release verplaatst naar 1 april. ‘Morbius’ werd al talloze keren uitgesteld omwille van de pandemie. De oorspronkelijke releasedatum was zelfs 31 juli 2020…

Hoofdrolspeler Jared Leto kruipt in de huid van antiheld Michael Morbius, die een wanhopige gok waagt om een zeldzame bloedziekte te behandelen, maar daardoor per ongeluk in een soort vampier verandert.

Ontdek ‘Morbius’ dus vanaf 1 april in de bioscoop!

De tweede 'Minions'-film speelt woensdag in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 19:01

Banana! Goed nieuws voor de fans van de 'Despicable Me'-franchise, want de tweede 'Minions'-film speelt vanaf woensdag in alle Belgische bioscopen!

De Minions terug in een nieuwe 3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden in 'Minions: Hoe Gru Superschurk Werd'. Deze feelgood-film zit vol humor, verwijzingen naar pop-culture, vrolijke muziek en over-the-top actie.

Check hieronder alvast een korte sneak preview en ontdek 'm vanaf woensdag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Dus zó werd het zinken in 'Titanic' gefilmd!

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:20

Eén van de meest succesvolle en impressionante films tot op vandaag, blijft toch wel de kaskraker 'Titanic' uit 1997. Maar wat velen zich nog steeds afvragen is hoe ze net de zinkscènes gefilmd hebben. En daar is nu een simpel antwoord op!

Het YouTube-kanaal StudioBinder postte onlangs een video waarin duidelijk en simpel wordt uitgelegd hoe regisseur James Cameron de verschillende zinkscènes net filmde en in beeld bracht.

Wat velen onder jullie bijvoorbeeld al niet wisten is dat Cameron een praktisch exacte replica bouwde van het schip, dat zelfs in een helling in het water geplaatst kon worden om zo echt te zinken!

Benieuwd naar meer? Check dan zeker de video hieronder:

Ontdek meer