Fan van 'Élite'? Dan ga je deze nieuwe Netflix-serie leuk vinden

Karen Luiken-04 januari 2022 om 14:44

Studenten op een dure privéschool, die allemaal gepaard gaan met een flinke bulk problemen. Dat is hoe je niet alleen de series ‘Élite’ en ‘Gossip Girl’ kunt omschrijven, maar ook de spiksplinternieuwe reeks ‘Rebelde’. De show is vanaf morgen te zien op Netflix.

‘Rebelde’ speelt zich af op de Elite Way School, een plek waar leerlingen met een talent voor muziek zich verzamelen. De zes hoofdrolspelers vormen een band en worden gezien als de ‘arme’ leerlingen. Leerlingen waar de rijken – die samen het geheime genootschap de Loge vormen - overigens niet op zitten te wachten. Wanneer een nieuw schooljaar begint doen ze er alles aan om de eerstejaars weg te jagen.

'Rebelde' is vanaf 5 januari te zien. De trailer check je hieronder.

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Nieuw seizoen 'Only Murders in the Building' staat online!

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:22

Charles, Oliver en Mabel zijn terug. De drie hoofdpersonen uit ‘Only Murders in the Building’ zijn sinds gisteren te zien in het nieuwe seizoen van de serie. Vanaf nu te zien op de streamingsdienst van Disney!

In het tweede seizoen doen Charles, Oliver en Mabel er alles aan om de moordenaar van Arconia Board President Bunny Folger te ontmaskeren. Er doen zich alleen wel drie ongelukkige complicaties voor. De eerste: het trio is publiekelijk betrokken bij de moord. De tweede: ze zijn het onderwerp van een concurrerende podcast. En de derde: ze hebben te maken met New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd. Hoe gaan ze dit in hemelsnaam oplossen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez.

Ontdek meer