BTS-leden na quarantaine weer hersteld van corona

Karen Luiken-04 januari 2022 om 14:34

De drie BTS-leden die rondom de feestdagen in quarantaine moesten omdat ze besmet waren geraakt met het coronavirus, zijn weer hersteld. Het management van de populaire K-popgroep laat in een verklaring weten dat RM, Jin en Suga niet langer in isolatie hoeven te zitten.

Suga was het eerste groepslid dat positief testte en moest dan ook als eerste in quarantaine. “Hij is sinds vrijdag 24 december thuis geweest, maar mag zijn dagelijkse activiteiten nu weer hervatten”, zo liet zijn management Big Hit Entertainment maandag weten in een verklaring.

Vandaag is het de beurt aan RM en Jin. Ook zij mogen hun dagelijkse gang van zaken weer oppakken. “We willen alle fans bedanken die zich zorgen hebben gemaakt over de gezondheid van de artiesten, evenals iedereen in de zorg die hun uiterste best doet om het virus te bestrijden. De gezondheid van de artiesten blijft onze hoogste prioriteit en we blijven de richtlijnen volgen."

'You'-acteur gewond na aanval coyotes

Karen Luiken-26 januari 2022 om 07:33

Een wandeling door het park is voor Travis van Winkle geëindigd in een nachtmerrie. De acteur die je kan kennen uit het derde seizoen van ‘You’ is gewond geraakt toen coyotes zijn hond omcirkelden en hij zijn trouwe viervoeter wilde redden.

Travis en zijn labradoodle Karen liepen door een park toen ze een aantal wilde wezens tegenkwamen. “Twee coyotes kwamen achter haar aan”, vertelt de acteur in een video op Instagram. Een van de beesten kreeg het bijna voor elkaar om de labradoodle te grijpen, maar Travis stak daar gelukkig een stokje voor. Hij liep schreeuwend op de coyotes af en kon zo voorkomen dat ze Karen te pakken kregen. “Maar het was close", zegt hij.

Hoewel het hondje met de schrik vrij kwam, geldt dat helaas niet voor Travis. Hij viel van een heuvel en hield daar een flinke wond op zijn been aan over. “Ik ben blij dat mijn kleine schatje oké is”, schrijft de ‘You’-ster.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Ontdek meer