'Love Island'-ster Imen weer vrijgezel

Karen Luiken-04 januari 2022 om 10:27

Amper anderhalve maand nadat ze haar vriend voor het eerst voorstelde op social media, is Imen Dirie alweer vrijgezel. De ‘Love Island’-ster laat via Instagram weten dat zij en Sam een punt achter hun relatie hebben gezet.

Eind november deelde Imen nog een liefdevolle foto waarop ze kussend met haar nieuwe lover te zien was. “Ik vind je lief”, schreef ze erbij. Maar de liefde was helaas van korte duur. Uit een nieuw bericht van de realityster blijkt dat ze weer als single door het leven gaat.

“Ik wil jullie bij deze laten weten dat Sam en ik niet meer samen zijn”, aldus Imen. “Er is geen ruzie of haat! We gingen al een tijdje met elkaar, maar we zijn er toch achter gekomen dat we niet bij elkaar passen. Verder wens ik Sam alle liefde en geluk van de wereld toe.”

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer