Ex Khloé Kardashian verwekt kind bij andere vrouw, biedt excuses aan

Karen Luiken-04 januari 2022 om 10:05

Tristan Thompson heeft tijdens zijn relatie met Khloé Kardashian een kind verwekt met zijn personal trainer Maralee Nichols. In een bericht op Instagram geeft de basketballer zijn daden toe en biedt hij zijn excuses aan tegenover zijn ex Khloé.

“De resultaten van een vaderschapstest onthullen dat ik een kind heb verwekt met Maralee Nichols. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn acties”, aldus Tristan in een bericht. “Ik bied mijn oprechte excuses aan aan iedereen die ik heb gekwetst of teleurgesteld, zowel in het openbaar als privé.”

Tristan was hij nog samen met Khloé toen hij seks had met zijn personal trainer. Hij ontkende zijn daden in eerste instantie, maar komt daar nu dus op terug. “Khloé, je verdient dit niet. Je verdient het verdriet en de vernedering die ik je heb aangedaan niet. Je verdient de manier waarop ik je door de jaren heen heb behandeld niet. Mijn acties zijn niet in lijn met de manier waarop ik naar je kijk. Ik heb het grootste respect voor je. Ongeacht wat je misschien denkt. Nogmaals, het spijt me zo erg.”

Tristan en Khloé gingen in juni officieel uit elkaar. Ze hebben samen een 3-jarige dochter genaamd True. Tristan heeft daarnaast ook al een 5-jarige zoon.

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer