Ex Khloé Kardashian verwekt kind bij andere vrouw, biedt excuses aan

Karen Luiken-04 januari 2022 om 10:05

Tristan Thompson heeft tijdens zijn relatie met Khloé Kardashian een kind verwekt met zijn personal trainer Maralee Nichols. In een bericht op Instagram geeft de basketballer zijn daden toe en biedt hij zijn excuses aan tegenover zijn ex Khloé.

“De resultaten van een vaderschapstest onthullen dat ik een kind heb verwekt met Maralee Nichols. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn acties”, aldus Tristan in een bericht. “Ik bied mijn oprechte excuses aan aan iedereen die ik heb gekwetst of teleurgesteld, zowel in het openbaar als privé.”

Tristan was hij nog samen met Khloé toen hij seks had met zijn personal trainer. Hij ontkende zijn daden in eerste instantie, maar komt daar nu dus op terug. “Khloé, je verdient dit niet. Je verdient het verdriet en de vernedering die ik je heb aangedaan niet. Je verdient de manier waarop ik je door de jaren heen heb behandeld niet. Mijn acties zijn niet in lijn met de manier waarop ik naar je kijk. Ik heb het grootste respect voor je. Ongeacht wat je misschien denkt. Nogmaals, het spijt me zo erg.”

Tristan en Khloé gingen in juni officieel uit elkaar. Ze hebben samen een 3-jarige dochter genaamd True. Tristan heeft daarnaast ook al een 5-jarige zoon.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer