Makers reageren op pijnlijke fout in 'Harry Potter'-reünie

Karen Luiken-04 januari 2022 om 09:48

De makers van de langverwachte ‘Harry Potter’-reünie hebben toegegeven dat er inderdaad een fout is gemaakt in de special. In plaats van een foto van Emma Watson werd er een foto van haar naamgenoot Emma Roberts getoond.

In de reünie worden interviews met de cast gehouden, discussies gevoerd en komen er allerlei jeugdfoto’s van de acteurs voorbij. Op één van die foto’s was alleen niet een piepjonge Emma Watson te zien, zoals de bedoeling was, maar Emma Roberts in haar jongere jaren.

Een fan ontdekte de fout, maakte er een foto van en plaatste die vervolgens op social media. Niet veel later ging het bericht viral en trok het ook de aandacht van de makers van de ‘Harry Potter’-special. In een verklaring reageren ze nu op het foutje.

“Goed gespot, ‘Harry Potter’-fans!”, zo klinkt het. “Jullie hebben een bewerkingsfout van een verkeerd gelabelde foto onder onze aandacht gebracht. Binnenkort volgt een nieuwe versie.”

Disneyland Paris deelt trailer van 30ste verjaardag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:14

Vanaf 6 maart viert Disneyland Paris haar 30ste verjaardag en dat zal groots gevierd worden!

“Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Vanaf 6 maart 2022 gaan we groter dromen, harder lachen en nog meer genieten tijdens onze spectaculaire en unieke 30e verjaardag. Disneyland Paris straalt magischer dan ooit! Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten met ons mee! Ontdek hier alvast een voorproefje. Het volledige programma maken we binnenkort bekend”, staat te lezen op de officiële website van Disneyland.

Check de magische clip hieronder:

De 8 beste memes van Bootcamp aflevering 1:

Lola Obasuyi Van Acker-13 januari 2022 om 16:18

Hebben we volgens jullie nog grappige momenten gemist? Don't be shy en maak gerust jullie eigen memes op Twitter, Facebook of Instagram en wie weet posten wij ze wel online! Op naar aflevering twee!

Ontdek meer