Ed Sheeran: 'Aflevering South Park heeft mijn leven verpest'

Karen Luiken-04 januari 2022 om 09:24

Een aflevering van ‘South Park’ die jaren geleden is gemaakt, heeft het leven van Ed Sheeran verpest. De zanger is niet blij met een grap die daarin werd gemaakt waarmee mensen met rood haar, oftewel gingers, in de maling worden genomen.

Het gaat om de aflevering ‘Ginger Kids’ uit 2005. Daarin wordt Cartman wakker met rood haar en wordt er gesproken van een ‘vloek’. Ook wordt er gezegd dat kinderen met rood haar en een bleke huid ‘griezelige wezens’ zijn.

Volgens Ed Sheeran maakte niemand ooit grapjes over zijn rode haren, tót die aflevering van ‘South Park’ verscheen. “Rood haar hebben in Engeland was altijd iets waar mensen een hekel aan hadden, maar dat gold niet voor Amerika. Mensen wisten daar niet wat een ginger was. Die aflevering van ‘South Park’ heeft mijn leven verpest.”

'You'-acteur gewond na aanval coyotes

Karen Luiken-26 januari 2022 om 07:33

Een wandeling door het park is voor Travis van Winkle geëindigd in een nachtmerrie. De acteur die je kan kennen uit het derde seizoen van ‘You’ is gewond geraakt toen coyotes zijn hond omcirkelden en hij zijn trouwe viervoeter wilde redden.

Travis en zijn labradoodle Karen liepen door een park toen ze een aantal wilde wezens tegenkwamen. “Twee coyotes kwamen achter haar aan”, vertelt de acteur in een video op Instagram. Een van de beesten kreeg het bijna voor elkaar om de labradoodle te grijpen, maar Travis stak daar gelukkig een stokje voor. Hij liep schreeuwend op de coyotes af en kon zo voorkomen dat ze Karen te pakken kregen. “Maar het was close", zegt hij.

Hoewel het hondje met de schrik vrij kwam, geldt dat helaas niet voor Travis. Hij viel van een heuvel en hield daar een flinke wond op zijn been aan over. “Ik ben blij dat mijn kleine schatje oké is”, schrijft de ‘You’-ster.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Ontdek meer