Zesde seizoen van 'Peaky Blinders' heeft een trailer

Karen Luiken-04 januari 2022 om 09:12

Het zesde en laatste seizoen van ‘Peaky Blinders’ laat niet lang meer op zich wachten. Thomas Shelby en zijn bende maken zich op voor nog één allerlaatste strijd tegen hun vijanden. Benieuwd wat jou als kijker te wachten staat? In een officiële trailer krijg je een voorproefje.

Onlangs is bekend geworden dat het zesde seizoen van ‘Peaky Blinders’ het laatste zal zijn. De serie die in 2013 begon en sindsdien razend populair werd op Netflix, komt binnenkort aan een einde. Maar voor het zover is zullen we Cillian Murphy nog een keer in de huid van Thomas Shelby zien schitteren.

Dat doet hij samen met andere acteurs zoals Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Sophie Rundle en Anya Taylor-Joy. Het legendarische karakter Polly keert helaas niet terug. Helen McCrory, de actrice die haar speelde, overleed vorig jaar aan de gevolgen van kanker.

Het is nog niet bekend wanneer het zesde seizoen op Netflix verschijnt. Wel weten we inmiddels dat er na het slotstuk nog een ‘Peaky Blinders’-film komt. De opnames daarvan starten naar verwachting in 2023.

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Ontdek meer