Zesde seizoen van 'Peaky Blinders' heeft een trailer

Karen Luiken-04 januari 2022 om 09:12

Het zesde en laatste seizoen van ‘Peaky Blinders’ laat niet lang meer op zich wachten. Thomas Shelby en zijn bende maken zich op voor nog één allerlaatste strijd tegen hun vijanden. Benieuwd wat jou als kijker te wachten staat? In een officiële trailer krijg je een voorproefje.

Onlangs is bekend geworden dat het zesde seizoen van ‘Peaky Blinders’ het laatste zal zijn. De serie die in 2013 begon en sindsdien razend populair werd op Netflix, komt binnenkort aan een einde. Maar voor het zover is zullen we Cillian Murphy nog een keer in de huid van Thomas Shelby zien schitteren.

Dat doet hij samen met andere acteurs zoals Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Sophie Rundle en Anya Taylor-Joy. Het legendarische karakter Polly keert helaas niet terug. Helen McCrory, de actrice die haar speelde, overleed vorig jaar aan de gevolgen van kanker.

Het is nog niet bekend wanneer het zesde seizoen op Netflix verschijnt. Wel weten we inmiddels dat er na het slotstuk nog een ‘Peaky Blinders’-film komt. De opnames daarvan starten naar verwachting in 2023.

Disney onthult logo ‘Percy Jackson’-serie

Dieter Blarinckx-26 januari 2022 om 07:26

Disney heeft gisterenavond officieel bekendgemaakt dat de langverwachte serie ‘Percy Jackson and the Olympians’ wel degelijk in the works is. Dat maakte ook de auteur van de boeken, Rick Riordan, bekend via de kanalen van Disney. Naast dat leuke nieuws, werd ook het officiële logo gedropt.

De serie is al in productie sinds mei 2020 en zal eind dit jaar al te streamen zijn via Disney+. Véél is er helaas nog niet geweten, maar wat we wél al met zekerheid kunnen zeggen is dat de serie meer het echte verhaal van de boeken zal volgen en niet zozeer een remake zal zijn van de twee films.

Check het logo en de aankondiging hier:

Opnames vijfde seizoen 'Selling Sunset' afgerond

Karen Luiken-25 januari 2022 om 16:34

Het is nog even wachten op een releasedatum, maar de opnames van het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ zijn afgerond. Dat laat castlid Mary Fitzgerald weten op Instagram.

In de nieuwe afleveringen krijgen we opnieuw een kijkje in de wereld van Mary, Christine, Maya, Chrishell en Heather. We volgen de dames terwijl ze als makelaar de meest prachtige huizen verkopen en zien hoe het er in hun privélevens aan toe gaat.

Waar fans voornamelijk met smart op zitten wachten, zijn beelden van de romance tussen Chrishell en haar baas Jason. De relatie is inmiddels weer voorbij, maar dat mag de pret niet drukken.

Een ander onderwerp om naar uit te kijken, is de drama die zich rondom Christine afspeelt. Want besluit ze om na al die ruzies uit het vierde seizoen om te blijven bij Oppenheim Group, of stopt ze (voorgoed)?

Genoeg drama dus. En da’s maar goed ook, want na het vijfde seizoen volgen er nóg twee seizoenen. Dat hebben bronnen bevestigd in een gesprek met Us Weekly.

Ontdek meer