Zien: boodschap 'The Kardashians' voor Disney+

Dieter Blarinckx-04 januari 2022 om 07:13

Na het grote succes van ‘Keeping Up With The Kardashians’, komt de familie Kardashian naar Disney+ met een gloednieuwe reeks. ‘The Kardashians’ geeft kijkers weer een unieke en exclusieve blik achter de schermen van een van de meest bekende families van de wereld. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West, Khloé Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner zijn natuurlijk opnieuw van de partij.

Een releasedatum is helaas nog niet bekend, dus stay tuned!

’The Kardashians’ zal exclusief te streamen zijn via Disney+.

Kim Kardashian uitgejouwd op Netflix-evenement

Chelsy Vanlerberghe-06 mei 2024 om 12:57

Het publiek in de zaal tijdens het Netflix-evenement 'The Greatest Roast of all Time: Tom Brady' is geen fan van Kim Kardashian. De socialite werd onthaald met luid boegeroep nog voor ze aan haar 'roast' kon beginnen.

Kim Kardashian werd genadeloos uitgejouwd door het publiek tijdens de roast van Tom Brady in haar thuisstad Los Angeles. De realityster leek verrast door de kille ontvangst.

Kardashian werd meteen genadeloos uitgejouwd toen ze het podium betrad, terwijl ze even pauzeerde na het bedanken van presentator Kevin Hart. Ze leek een grap te willen maken, maar leek te schrikken van de reactie van het minder bewonderende publiek.

De realityster probeerde de show weer op gang te krijgen en zei: 'Oké, oké, oké.' Toen dat niet werkte, probeerde presentator Kevin Hart de schade te beperken en het publiek weer rustig te krijgen.

Het evenement werd live op Netflix gestreamd. In de roast hintte Kardashian op eerdere geruchten over een romance met Tom Brady. 'Ik ben hier vanavond echt voor Tom,' begon de realityster. 'Ik zou vanavond eigenlijk niet komen, maar aangezien ik hier niet ben als Toms date, is er een kans dat ik toch nog kom.'

Ze maakte ook een grapje over haar sekstape uit 2007 met Ray-J: 'Ik weet dat er geruchten waren dat we seks hadden, en ik zou nooit zeggen of we dat wel of niet deden. Ik zou gewoon een tape uitbrengen.'

'The Boys' zijn terug in officiële trailer van vierde seizoen

Karen Luiken-05 mei 2024 om 07:27

‘The Boys’ are back! Prime Video heeft dit weekend de officiële trailer gedeeld van de populaire serie, waarvan het vierde seizoen vanaf donderdag 13 juni te zien zal zijn.

In het nieuwe seizoen staat de wereld aan de rand van de afgrond. Victoria Neuman is dichterbij dan ooit om de Oval Office te betreden terwijl Homelander zijn krachten misbruikt. Butcher heeft nog maar een paar maanden te leven, is ondertussen Becca's zoon kwijt en is niet meer de leider van The Boys. De rest van het team is klaar met zijn leugens. Nu de spanningen hoger dan ooit zijn opgelopen, moet het team een weg vinden om samen te werken en de wereld te redden voordat het te laat is.

De hoofdrollen in ‘The Boys’ worden gespeeld door Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Seizoen vier verwelkomt verder ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen zijn vanaf donderdag 13 juni te zien. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering, eindigend met de seizoensfinale op donderdag 18 juli.

Ontdek meer