The Weeknd komt deze week met nieuw album

Karen Luiken-03 januari 2022 om 17:07

Wil jij een goede start van het nieuwe jaar? Dan krijg jij een goede start van het nieuwe jaar! En wel dankzij The Weeknd. De zanger heeft aangekondigd aanstaande vrijdag een album uit te brengen.

Dat nieuws maakt The Weeknd bekend via een trailer op social media. Hij deelt daarin een aantal essentiële details. Zo weten we inmiddels dat de plaat ‘Dawn FM’ gaat heten en dat er verschillende grote namen aan hebben meegewerkt. Denk aan Tyler, The Creator, Lil Wayne en Quincy Jones.

‘Dawn FM’ wordt de langverwachte opvolger van The Weeknds vorige album ‘After Hours’. Je bekijkt de aankondiging hieronder.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Dua Lipa brengt vrijdag nieuwe muziek uit

Karen Luiken-23 mei 2023 om 06:17- Foto:

Reuters

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar Dua Lipa brengt deze week eindelijk nieuwe muziek uit. Vrijdag lanceert ze haar single ‘Dance The Night’.

Het nummer is afkomstig van de soundtrack van de langverwachte ‘Barbie’-film die op 21 juli uitkomt. Dua Lipa speelt daar als blauwharige zeemeermin ook een kleine rol in. De hoofdrollen worden vertolkt door Margot Robbie en Ryan Gosling.

Via Instagram deelt Dua Lipa alvast een klein voorproefje van haar aankomende liedje. “Deze Barbie komt deze week met een nummer”, schrijft ze erbij.

Ontdek meer