Adele betaalt 51 miljoen voor enorm landhuis

Karen Luiken-03 januari 2022 om 16:59

Adele heeft een flinke duit in het zakje gedaan voor een nieuw optrekje. De zangeres zou naar verluidt 51 miljoen euro hebben neergeteld voor het landhuis van Sylvester Stallone.

De woning staat al een tijdje te koop. Sylvester Stallone, de acteur die bekendstaat om meerdere grote Hollywood-films, zette het vorig jaar op de markt voor een bedrag van 96 miljoen euro. Blijkbaar vonden mensen dat veel te veel geld, waardoor het huis niet verkocht werd en de prijs vervolgens met bijna met vijftig procent verlaagd werd. Adele mocht het uiteindelijk voor 51 miljoen euro overnemen.

Wat ze daar allemaal voor terug krijgt? Een landhuis met een oppervlakte van bijna 19.000 vierkante meter, acht slaapkamers, twaalf slaapkamers, plus een gigantische tuin mét golfbaan. En dat allemaal in een exclusieve buurt in Beverly Hills waar ook acteurs als Eddie Murphy en Denzel Washington wonen.

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer