Adele betaalt 51 miljoen voor enorm landhuis

Karen Luiken-03 januari 2022 om 16:59

Adele heeft een flinke duit in het zakje gedaan voor een nieuw optrekje. De zangeres zou naar verluidt 51 miljoen euro hebben neergeteld voor het landhuis van Sylvester Stallone.

De woning staat al een tijdje te koop. Sylvester Stallone, de acteur die bekendstaat om meerdere grote Hollywood-films, zette het vorig jaar op de markt voor een bedrag van 96 miljoen euro. Blijkbaar vonden mensen dat veel te veel geld, waardoor het huis niet verkocht werd en de prijs vervolgens met bijna met vijftig procent verlaagd werd. Adele mocht het uiteindelijk voor 51 miljoen euro overnemen.

Wat ze daar allemaal voor terug krijgt? Een landhuis met een oppervlakte van bijna 19.000 vierkante meter, acht slaapkamers, twaalf slaapkamers, plus een gigantische tuin mét golfbaan. En dat allemaal in een exclusieve buurt in Beverly Hills waar ook acteurs als Eddie Murphy en Denzel Washington wonen.

Ster uit '16 and Pregnant' overleden

Karen Luiken-17 januari 2022 om 09:03

Afschuwelijk nieuws voor de familie van Jordan Cashmyer. De realityster die bekend werd door haar deelname aan het MTV-programma ’16 and Pregnant’, is overleden.

Jordan werd slechts 26 jaar oud. Haar stiefmoeder Jessica meldt haar plotselinge overlijden op Facebook. “Gistereavond kreeg ik een telefoontje dat geen enkele ouder ooit wil. Mijn oudste geliefde dochter Jordan is overleden. Ze was pas 26 jaar oud. Onze harten zijn gebroken. Geen enkele ouder zou ooit een kind moeten verliezen.”

De familie vraagt om rust. “Begrijp alstublieft dat we privacy nodig hebben op dit moment. We zijn omringd door liefde en steun van onze kinderen, kleindochter Lyla en familieleden.”

Jordan deed in 2014 samen met haar toenmalige vriend Derek Taylor mee aan ’16 and Pregnant’. Haar familie was niet blij met de relatie en het koppel raakte nog voor de geboorte van hun dochter Genevieve Shae Taylor dakloos.

Na hun deelname aan de MTV-show gingen Jordan en Derek uit elkaar, om vervolgens in 2015 de voogdij van hun dochter over te dragen aan de moeder van Derek. Twee jaar later werd Jordan gearresteerd voor het bezit van drugs.

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Ontdek meer