Hoofdrolspeler 'Squid Game' hoopt op twist in tweede seizoen

Karen Luiken-03 januari 2022 om 10:37

Hoewel Netflix nog steeds geen groen licht heeft gegeven voor een tweede seizoen van ‘Squid Game’, denkt hoofdrolspeler Lee Jung-jae dat er geen ontkomen aan is. Hij deelt in een gesprek met People zijn gedachtes en denkt dat er absoluut meer afleveringen in het verschiet liggen.

“Een tweede seizoen is bijna onvermijdelijk geworden”, zegt de acteur. “Toen we aan het filmen waren, vroeg ik aan de maker of er een vervolg zou komen. Hij zei dat het heel moeilijk zou worden. Maar we hebben over de hele wereld zoveel liefde ontvangen, dat we het eigenlijk niet niet kunnen doen.”

En als dat vervolg er dan komt, dan hoopt Lee dat er een twist al komen die zowel voor hem als voor de kijkers verrassend zal zijn. “Het zou niet leuk zijn als het voorspelbaar wordt”, zegt hij. “Ik heb geen idee wat er zal gebeuren, maar ik weet wel dat [het personage] Seong Gi-hun weer in de show te zien zal zijn en dat hij weer in de arena zal spelen.”

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer