Hoofdrolspeler 'Squid Game' hoopt op twist in tweede seizoen

Karen Luiken-03 januari 2022 om 10:37

Hoewel Netflix nog steeds geen groen licht heeft gegeven voor een tweede seizoen van ‘Squid Game’, denkt hoofdrolspeler Lee Jung-jae dat er geen ontkomen aan is. Hij deelt in een gesprek met People zijn gedachtes en denkt dat er absoluut meer afleveringen in het verschiet liggen.

“Een tweede seizoen is bijna onvermijdelijk geworden”, zegt de acteur. “Toen we aan het filmen waren, vroeg ik aan de maker of er een vervolg zou komen. Hij zei dat het heel moeilijk zou worden. Maar we hebben over de hele wereld zoveel liefde ontvangen, dat we het eigenlijk niet niet kunnen doen.”

En als dat vervolg er dan komt, dan hoopt Lee dat er een twist al komen die zowel voor hem als voor de kijkers verrassend zal zijn. “Het zou niet leuk zijn als het voorspelbaar wordt”, zegt hij. “Ik heb geen idee wat er zal gebeuren, maar ik weet wel dat [het personage] Seong Gi-hun weer in de show te zien zal zijn en dat hij weer in de arena zal spelen.”

Disney onthult logo ‘Percy Jackson’-serie

Dieter Blarinckx-26 januari 2022 om 07:26

Disney heeft gisterenavond officieel bekendgemaakt dat de langverwachte serie ‘Percy Jackson and the Olympians’ wel degelijk in the works is. Dat maakte ook de auteur van de boeken, Rick Riordan, bekend via de kanalen van Disney. Naast dat leuke nieuws, werd ook het officiële logo gedropt.

De serie is al in productie sinds mei 2020 en zal eind dit jaar al te streamen zijn via Disney+. Véél is er helaas nog niet geweten, maar wat we wél al met zekerheid kunnen zeggen is dat de serie meer het echte verhaal van de boeken zal volgen en niet zozeer een remake zal zijn van de twee films.

Check het logo en de aankondiging hier:

Opnames vijfde seizoen 'Selling Sunset' afgerond

Karen Luiken-25 januari 2022 om 16:34

Het is nog even wachten op een releasedatum, maar de opnames van het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ zijn afgerond. Dat laat castlid Mary Fitzgerald weten op Instagram.

In de nieuwe afleveringen krijgen we opnieuw een kijkje in de wereld van Mary, Christine, Maya, Chrishell en Heather. We volgen de dames terwijl ze als makelaar de meest prachtige huizen verkopen en zien hoe het er in hun privélevens aan toe gaat.

Waar fans voornamelijk met smart op zitten wachten, zijn beelden van de romance tussen Chrishell en haar baas Jason. De relatie is inmiddels weer voorbij, maar dat mag de pret niet drukken.

Een ander onderwerp om naar uit te kijken, is de drama die zich rondom Christine afspeelt. Want besluit ze om na al die ruzies uit het vierde seizoen om te blijven bij Oppenheim Group, of stopt ze (voorgoed)?

Genoeg drama dus. En da’s maar goed ook, want na het vijfde seizoen volgen er nóg twee seizoenen. Dat hebben bronnen bevestigd in een gesprek met Us Weekly.

Ontdek meer