Pijnlijke fout ontdekt in 'Harry Potter'-reünie

Karen Luiken-03 januari 2022 om 10:01

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar de ‘Harry Potter’-reünie is sinds gisteren eindelijk op Streamz te zien. De originele acteurs uit de acht legendarische films kwamen samen om terug te blikken op hun wilde ‘Harry Potter’-jaren. Heb jij gekeken? Dan is het jou misschien ook opgevallen dat de makers van de show een pijnlijke fout hebben gemaakt. Sterker nog: twee fouten.

Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Tom Felton, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane en Ralph Fiennes. Ze zijn samen met nog heel veel andere acteurs te zien in de reünie ‘Return to Hogwarts’. Terwijl zij zich bezighielden met interviews, discussies en een reis door het ‘Harry Potter’-verleden, werden er schattige jeugdfoto’s van de sterren in beeld gebracht. Er was alleen één foto die niet tussen de getoonde kiekjes thuishoorde. Want in plaats van een foto van Emma Watson (aka Hermelien) zagen kijkers een foto van actrice Emma Roberts voorbij komen.

Pijnlijk? Ja, maar er is meer. Tijdens het interviewen van de tweelingbroers Fred en George Weasley, die gespeeld worden door James en Oliver Phelps, werden de namen van de heren door elkaar gehaald. Oeps!

Joey King was high tijdens opnames deze 'Kissing Booth'-scène

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:59

Niet alle scènes van ‘Kissing Booth 3’ zijn even probleemloos verlopen. Joey King, hoofdrolspeelster in de film, heeft tijdens een interview in ‘Jimmy Kimmel Live’ onthuld dat ze high was tijdens één van de vele opnames.

De actrice geeft toe dat ze een edible, voedsel waarin cannabis is verwerkt, heeft gegeten vlak voordat ze een scène opnam met Joel Courtney. Ze kreeg de drugs van haar collega Taylor Zakhar Perez, die er ook eentje nam. Enige verschil: hij had in tegenstelling tot Joey geen opnames meer gepland staan.

“Op de laatste dag van de opnames van de tweede en derde ‘Kissing Booth’, nam ik een edible tijdens de opnames. Het was erg onprofessioneel”, geeft Joey toe. “Ik moest nog verschillende scènes doen. Mijn vriend Taylor, die Marco speelde, nam er ook een. Maar hij was niet aan het werk en werd ontzettend high.”

Hetzelfde geldt voor de actrice: ook zij was behoorlijk ver heen. “Je weet dat je high bent als je alleen nog maar kunt zeggen dat je high bent. In die staat was ik ook... Als je fan bent van ‘The Kissing Booth’, dan weet je in welke scène het gebeurde.”

Voor degenen die niet meteen weten om welk stukje uit de film het gaat, geeft Joey meer uitleg: “Ik nam het tijdens de scène waarin ik en mijn beste vriend Lee een gesprek hadden over waarom ik tegen hem loog over studeren. Ik was zo high.”

Voorlopig geen rol voor vriendin Viktor in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:37

Sarah Puttemans zal voorlopig niet te zien zijn in 'De Verhulstjes'. Hoewel ze er geen geheim van maakt smoorverliefd te zijn op Viktor Verhulst (en andersom), is ze gesteld op haar privacy en wil ze haar relatie daarom zo min mogelijk in de media laten verschijnen.

Sarah en Viktor hebben die beslissing samen gemaakt. “We denken dat dat het gezondste is voor onze relatie, ook al kreeg ik massa’s positieve reacties toen ik het destijds bekendmaakte”, zegt Sarah over haar relatie in een gesprek met Dag Allemaal.

“Wat wij doen als koppel is privé, we willen dat niet op straat gooien. Daarom zal je Vik ook niet meteen in mijn vlogs zien verschijnen en mij niet meteen in ‘De Verhulstjes’”, besluit ze.

Ontdek meer