Pijnlijke fout ontdekt in 'Harry Potter'-reünie

Karen Luiken-03 januari 2022 om 10:01

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar de ‘Harry Potter’-reünie is sinds gisteren eindelijk op Streamz te zien. De originele acteurs uit de acht legendarische films kwamen samen om terug te blikken op hun wilde ‘Harry Potter’-jaren. Heb jij gekeken? Dan is het jou misschien ook opgevallen dat de makers van de show een pijnlijke fout hebben gemaakt. Sterker nog: twee fouten.

Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Tom Felton, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane en Ralph Fiennes. Ze zijn samen met nog heel veel andere acteurs te zien in de reünie ‘Return to Hogwarts’. Terwijl zij zich bezighielden met interviews, discussies en een reis door het ‘Harry Potter’-verleden, werden er schattige jeugdfoto’s van de sterren in beeld gebracht. Er was alleen één foto die niet tussen de getoonde kiekjes thuishoorde. Want in plaats van een foto van Emma Watson (aka Hermelien) zagen kijkers een foto van actrice Emma Roberts voorbij komen.

Pijnlijk? Ja, maar er is meer. Tijdens het interviewen van de tweelingbroers Fred en George Weasley, die gespeeld worden door James en Oliver Phelps, werden de namen van de heren door elkaar gehaald. Oeps!

Disneyland Paris deelt trailer van 30ste verjaardag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:14

Vanaf 6 maart viert Disneyland Paris haar 30ste verjaardag en dat zal groots gevierd worden!

“Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Vanaf 6 maart 2022 gaan we groter dromen, harder lachen en nog meer genieten tijdens onze spectaculaire en unieke 30e verjaardag. Disneyland Paris straalt magischer dan ooit! Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten met ons mee! Ontdek hier alvast een voorproefje. Het volledige programma maken we binnenkort bekend”, staat te lezen op de officiële website van Disneyland.

Check de magische clip hieronder:

De 8 beste memes van Bootcamp aflevering 1:

Lola Obasuyi Van Acker-13 januari 2022 om 16:18

Hebben we volgens jullie nog grappige momenten gemist? Don't be shy en maak gerust jullie eigen memes op Twitter, Facebook of Instagram en wie weet posten wij ze wel online! Op naar aflevering twee!

Ontdek meer