Streamz lanceert alle ‘Harry Potter’-films!

Dieter Blarinckx-03 januari 2022 om 07:01

De Vlaamse streamingdienst Streamz komt na de magische ‘Harry Potter’-reünie met nóg leuker en magischer nieuws. Sinds dit weekend staat de hele ‘Harry Potter’-collectie, alle acht films, integraal op het platform.

“Geen beter moment om dat te doen dan tijdens de winter, toch?! Komt goed uit! Want alle Harry Potter-films staan op Streamz. Zowel de Engelse als de Vlaamse versies! Hoog tijd om ze een 83ste keer te bekijken. Want, after all this time? Always!” klinkt het op hun website.

Wie na het zien van de reünie dus zin heeft in een heuse marathon van de acht films, kan gewoon op Streamz blijven bingen!

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Bloederige trailer 'The Invitation' gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:11

Het belooft een najaar vol horror te worden met kleppers zoals de nieuwe 'Halloween'-film, een nieuwe verfilming van een Stephen King-boek, de angstaanjagende 'Smile', maar ook met de bloederige vampierenfilm 'The Invitation'.

Na de dood van haar moeder doet Evie (Nathalie Emmanuel - bekend van 'Game of Thrones') een DNA-test, waarna ze ontdekt dat ze een neef heeft die ze nooit gekend heeft. Ze wordt door haar nieuwe familie uitgenodigd voor een uitbundige bruiloft op het Engelse platteland. In eerste instantie wordt ze verleid door een sexy aristocraat, maar al snel belandt ze in een nachtmerrie als ze de duistere geheimen van haar familie ontdekt...

'The Invitation' zal deze herfst te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de intrigerende trailer hieronder:

Ontdek meer