Klaasje Meijer wint eerste editie van ‘The Big Balance’

Dieter Blarinckx-02 januari 2022 om 17:39

Ex-K3’tje Klaasje Meijer heeft zopas het eerste seizoen van ‘The Big Balance’ gewonnen. In dat Nederlandse programma’s moesten zes bekende Nederlanders koordlopen over een lange afstand. Simpel zou je denken, maar ook was dat nog eens metershoog!

"Ik heb mijn angsten overwonnen en dat geeft me een enorme boost voor de toekomst", klinkt het bij Klaasje. “Uiteindelijk was ik in staat om de juiste focus te pakken”, schrijft ze. “We hebben allemaal onze grenzen verlegd tijdens de afgelopen vier maanden. Dat ging niet altijd van een leien dakje, maar uiteindelijk stonden we er wel, allemaal. Een ervaring om nooit meer te vergeten”, staat ook te lezen op haar Instagram.

Proficiat Klaasje!

'You'-acteur gewond na aanval coyotes

Karen Luiken-26 januari 2022 om 07:33

Een wandeling door het park is voor Travis van Winkle geëindigd in een nachtmerrie. De acteur die je kan kennen uit het derde seizoen van ‘You’ is gewond geraakt toen coyotes zijn hond omcirkelden en hij zijn trouwe viervoeter wilde redden.

Travis en zijn labradoodle Karen liepen door een park toen ze een aantal wilde wezens tegenkwamen. “Twee coyotes kwamen achter haar aan”, vertelt de acteur in een video op Instagram. Een van de beesten kreeg het bijna voor elkaar om de labradoodle te grijpen, maar Travis stak daar gelukkig een stokje voor. Hij liep schreeuwend op de coyotes af en kon zo voorkomen dat ze Karen te pakken kregen. “Maar het was close", zegt hij.

Hoewel het hondje met de schrik vrij kwam, geldt dat helaas niet voor Travis. Hij viel van een heuvel en hield daar een flinke wond op zijn been aan over. “Ik ben blij dat mijn kleine schatje oké is”, schrijft de ‘You’-ster.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Ontdek meer