'Harry Potter: Return to Hogwarts' nu op Streamz!

Dieter Blarinckx-02 januari 2022 om 17:21

Potterheads hebben er lang op zitten wachten, maar vanaf vandaag kunnen we via Streamz eindelijk kijken naar de langverwachte 'Harry Potter'-reünie!

'Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts' brengt de cast van de 'Harry Potter'-films terug bij elkaar op de plaats waar het voor hen allemaal begon: de studio's in Leavesden (Londen). Samen blikken ze terug op 20 jaar 'Harry Potter' en delen ze enkele leuke herinneringen en verhalen.

'Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts' is nu te streamen via Streamz!

Zien: Marvel dropt eerste trailer van ‘Moon Knight’

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:07

Disney & Marvel hebben afgelopen nacht de eerste trailer, poster en releasedatum van de gloednieuwe serie ‘Moon Knight’ gedropt.

De nieuwe serie - die trouwens te streamen zal zijn via Disney+ - focust op het verhaal van de doodgewone museummedewerker Steven Grant, gespeeld door Oscar Isaac. Hij ontdekt dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en eigenlijk ook de superheld Marc Spector alias Moon Knight is.

Vanaf 30 maart kan je zijn gloednieuwe avontuur volgen via Disney+.

Check de trailer en poster hier:

'The Santa Clause' krijgt serie op Disney+

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 09:51

Hoewel Kerstmis nu toch al enkele weken achter ons ligt, heeft Disney aangekondigd dat niemand minder dan Tim Allen binnenkort zijn rol als Scott Calvin zal hernemen voor een serie rond ‘The Santa Clause’! De productie zou al in maart starten.

De serie gaat verder op de originele trilogie en volgt Scott, die zich realiseert dat hij niet voor eeuwig de Kerstman kan blijven. Zo zal hij in de serie op zoek gaan naar een waardige vervanger, iemand die het waardig is om de mantel van de Kerstman te dragen.

De eerste film ‘The Santa Clause’ uit ’94 was een énorm succes en blijft tot op vandaag nog een echte kerstklassieker bij jong en oud.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe serie vanaf de winter van 2022 te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer