Verloofde Britney Spears wilde rol in 'Sex And The City'-reboot

Karen Luiken-02 januari 2022 om 11:28

Sam Asghari, de verloofde van Britney Spears, had dolgraag deel willen uitmaken van de ‘Sex And The City’-reboot ‘And Just Like That’. Hij deed auditie voor een kleine rol, maar werd afgewezen. Dat vertelt hij op Instagram.

De 27-jarige vriend van Britney had gehoopt de fysiotherapeut van Carrie Bradshaw te mogen spelen in de vijfde aflevering van de show, maar dat plan ging helaas aan zijn neus voorbij. In plaats van Sam kreeg de 35-jarige acteur Ryan Cooper de rol. “Ik had zoveel zin om deze rol te spelen”, zegt hij op Instagram. “Dikke felicitaties naar de gast die de klus heeft gekregen, het is een toffe rol!”

De grote droom van Sam is om ooit een superhero te mogen spelen. Zijn hart ligt bij actiefilms, maar hij zou het ook geweldig vinden om een rol te krijgen in drama. Binnenkort is hij samen met Mel Gibson te zien in de film ‘Hot Seat’.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer