Verloofde Britney Spears wilde rol in 'Sex And The City'-reboot

Karen Luiken-02 januari 2022 om 11:28

Sam Asghari, de verloofde van Britney Spears, had dolgraag deel willen uitmaken van de ‘Sex And The City’-reboot ‘And Just Like That’. Hij deed auditie voor een kleine rol, maar werd afgewezen. Dat vertelt hij op Instagram.

De 27-jarige vriend van Britney had gehoopt de fysiotherapeut van Carrie Bradshaw te mogen spelen in de vijfde aflevering van de show, maar dat plan ging helaas aan zijn neus voorbij. In plaats van Sam kreeg de 35-jarige acteur Ryan Cooper de rol. “Ik had zoveel zin om deze rol te spelen”, zegt hij op Instagram. “Dikke felicitaties naar de gast die de klus heeft gekregen, het is een toffe rol!”

De grote droom van Sam is om ooit een superhero te mogen spelen. Zijn hart ligt bij actiefilms, maar hij zou het ook geweldig vinden om een rol te krijgen in drama. Binnenkort is hij samen met Mel Gibson te zien in de film ‘Hot Seat’.

Rapper Lil Tjay nog steeds bewusteloos na schietpartij

Karen Luiken-25 juni 2022 om 06:26

Rapper Lil Tjay is nog steeds bewusteloos nadat hij afgelopen week werd neergeschoten in Edgewater, een plaatsje in New Jersey. Dat melden bronnen van TMZ.

Het incident vond in de nacht van dinsdag op woensdag plaats. Lil Tjay werd geraakt door kogels en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.

Een man genaamd Mohamed Konate is als verdachte aangehouden en moest eveneens in het ziekenhuis worden opgenomen. Ook hij had schotwonden.

Lil Tjay was op het moment van de schietpartij samen met twee mannen. De verdachte wilde het trio naar verluidt beroven. De mannen die bij de rapper waren, zijn aangehouden vanwege verboden wapenbezit.

Amber Heard gaat boek over Johnny Depp schrijven

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 08:17

Hoewel het verdict al enkele weken geleden gevallen is, wil actrice Amber Heard zich nog niet gewonnen geven. Volgens anonieme bronnen zou ze nu helemaal blut zijn en daarom ook van plan is om een onthullende biografie te schrijven over haar ex-man, Johnny Depp.

Amber moet van de Amerikaanse overheid 9 miljoen betalen aan haar ex Johnny Depp. Maar dat geld zou ze zelf niet hebben: “Ze beschouwt haar carrière in Hollywood als een verloren zaak. En ze heeft dus niets te verliezen. Ze bevindt zich niet in een positie om geld af te slaan. Ze is momenteel in gesprek met een uitgeverij om een boek te schrijven over haar ex Johnny Depp.”

Amber heeft nu ook de rechtbank laten weten dat ze niet de fondsen heeft om Johnny te betalen, en hoopt op een strafvermindering.

Ontdek meer