Verloofde Britney Spears wilde rol in 'Sex And The City'-reboot

Karen Luiken-02 januari 2022 om 11:28

Sam Asghari, de verloofde van Britney Spears, had dolgraag deel willen uitmaken van de ‘Sex And The City’-reboot ‘And Just Like That’. Hij deed auditie voor een kleine rol, maar werd afgewezen. Dat vertelt hij op Instagram.

De 27-jarige vriend van Britney had gehoopt de fysiotherapeut van Carrie Bradshaw te mogen spelen in de vijfde aflevering van de show, maar dat plan ging helaas aan zijn neus voorbij. In plaats van Sam kreeg de 35-jarige acteur Ryan Cooper de rol. “Ik had zoveel zin om deze rol te spelen”, zegt hij op Instagram. “Dikke felicitaties naar de gast die de klus heeft gekregen, het is een toffe rol!”

De grote droom van Sam is om ooit een superhero te mogen spelen. Zijn hart ligt bij actiefilms, maar hij zou het ook geweldig vinden om een rol te krijgen in drama. Binnenkort is hij samen met Mel Gibson te zien in de film ‘Hot Seat’.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer