Shawn Mendes heeft moeite met social media

Karen Luiken-02 januari 2022 om 10:46

Shawn Mendes heeft momenteel geen al te beste band met social media. In een video op Instagram vertelt hij eerlijk hoe hij erover denkt én bedankt hij zijn fans voor alle steun die hij krijgt.

“Ik wilde gewoon een video maken en iedereen bedanken die me heeft gesteund na het uitbrengen van mijn liedje ‘It’ll Be Okay’”, aldus Shawn. “Ik ben zo trots op het nummer en ben zo dankbaar dat jullie er een verbinding mee voelen. Ik wilde jullie mijn waardering tonen.”

De zanger ziet hoeveel liefde hij voor het liedje krijgt en is daar ontzettend blij mee. Maar Shawn zegt ook dat hij het in de afgelopen maanden lastig vond om met social media om te gaan. “Ik heb er een beetje moeite mee”, vervolgt hij. “Ik zie veel TikToks waarin mensen huilen en geëmotioneerd raken. Ik hoop dat dit komt omdat er enige waarheid in het liedje zit.”

Shawn is van plan om de komende tijd wat meer afstand van social media te nemen. Net als zijn ex Camila Cabello overigens, die vorige week liet weten een ‘detox’ te nemen omdat ze minder tijd op haar telefoon wil doorbrengen.

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer