Shawn Mendes heeft moeite met social media

Karen Luiken-02 januari 2022 om 10:46

Shawn Mendes heeft momenteel geen al te beste band met social media. In een video op Instagram vertelt hij eerlijk hoe hij erover denkt én bedankt hij zijn fans voor alle steun die hij krijgt.

“Ik wilde gewoon een video maken en iedereen bedanken die me heeft gesteund na het uitbrengen van mijn liedje ‘It’ll Be Okay’”, aldus Shawn. “Ik ben zo trots op het nummer en ben zo dankbaar dat jullie er een verbinding mee voelen. Ik wilde jullie mijn waardering tonen.”

De zanger ziet hoeveel liefde hij voor het liedje krijgt en is daar ontzettend blij mee. Maar Shawn zegt ook dat hij het in de afgelopen maanden lastig vond om met social media om te gaan. “Ik heb er een beetje moeite mee”, vervolgt hij. “Ik zie veel TikToks waarin mensen huilen en geëmotioneerd raken. Ik hoop dat dit komt omdat er enige waarheid in het liedje zit.”

Shawn is van plan om de komende tijd wat meer afstand van social media te nemen. Net als zijn ex Camila Cabello overigens, die vorige week liet weten een ‘detox’ te nemen omdat ze minder tijd op haar telefoon wil doorbrengen.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer