Dakota Johnson wil relatie met Chris Martin privé houden

Karen Luiken-31 december 2021 om 09:16

Dakota Johnson is nu al een tijdje samen met Chris Martin. Zo'n vier jaar inmiddels, maar toch zien we niet heel veel over het koppel in de media verschijnen. Reden: ze houden hun relatie het liefst zoveel mogelijk privé. Dat vertelt de ‘Fifty Shades’-actrice in een gesprek met Elle.

De lovebirds vormen sinds 2017 een koppel en wonen nu in een modern huis in Malibu. “We zijn al een tijdje samen en gaan soms uit, maar we werken allebei zo veel dat het fijn is om thuis te zijn en het privé te houden”, vertelt Dakota.

Heel vaak zal je de actrice en de Coldplay-zanger dan ook niet ‘in het wild’ spotten. “Het grootste deel van de feestjes vindt bij ons thuis plaats.”

'You'-acteur gewond na aanval coyotes

Karen Luiken-26 januari 2022 om 07:33

Een wandeling door het park is voor Travis van Winkle geëindigd in een nachtmerrie. De acteur die je kan kennen uit het derde seizoen van ‘You’ is gewond geraakt toen coyotes zijn hond omcirkelden en hij zijn trouwe viervoeter wilde redden.

Travis en zijn labradoodle Karen liepen door een park toen ze een aantal wilde wezens tegenkwamen. “Twee coyotes kwamen achter haar aan”, vertelt de acteur in een video op Instagram. Een van de beesten kreeg het bijna voor elkaar om de labradoodle te grijpen, maar Travis stak daar gelukkig een stokje voor. Hij liep schreeuwend op de coyotes af en kon zo voorkomen dat ze Karen te pakken kregen. “Maar het was close", zegt hij.

Hoewel het hondje met de schrik vrij kwam, geldt dat helaas niet voor Travis. Hij viel van een heuvel en hield daar een flinke wond op zijn been aan over. “Ik ben blij dat mijn kleine schatje oké is”, schrijft de ‘You’-ster.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Ontdek meer