Oops: grote fout ontdekt in 'Don't Look Up'

Karen Luiken-31 december 2021 om 09:02

De film ‘Don’t Look Up’ is een grote hit op Netflix. Niet zo gek ook, als je kijkt naar de sterrencast die erin te zien is. Naast Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence spelen ook Ariana Grande, Jonah Hill en Meryl Streep een belangrijke rol. Kan bijna niet fout gaan, zou je denken. Maar dat ging het wel...

Een oplettende fan heeft tijdens het kijken van de film een grote fail ontdekt. Het is jou waarschijnlijk niet opgevallen (ons in ieder geval niet), maar na 1 uur, 28 minuten en 10 seconden zie je iets wat niet voor de ogen van kijkers bedoeld was. “Je ziet de hele filmploeg staan” zegt een TikTokker. “Drie of vier frames lang. Ze dachten waarschijnlijk dat het niemand op zou vallen.”

Wel dus! Bekijk de beelden hieronder:

'Luca' is meest gestreamde film van vorig jaar

Karen Luiken-25 januari 2022 om 07:24

Van alle films die vorig jaar zijn verschenen, is ‘Luca’ de meest gestreamde. De animatieprent verzamelde volgens Deadline bijna 11 miljard kijkminuten in de Verenigde Staten.

De Pixar-titel zou afgelopen zomer eigenlijk in de bioscoop worden uitgebracht, maar vanwege alle coronamaatregelen verscheen de film over zeemonster Luca rechtstreeks op Disney+. Dat bleek een succes: ‘Luca’ mag zich met recht de meest gestreamde film van 2021 noemen.

Ook andere films die op Disney+ verschenen doen het goed in de lijst van Deadline. ‘Raya and the Last Dragon’ staat samen met ‘Moana’ en ‘Frozen II’ op de tweede, derde en vierde plaats van meest gestreamde films.

‘Mission: Impossible 7' een jaar uitgesteld naar zomer 2023

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 16:41

Fans van de 'Mission: Impossible'-franchise die vol ongeduld zaten te wachten op deel 7, moeten helaas nog langer wachten. Paramount Pictures heeft immers laten weten dat de film een jaar wordt uitgesteld. Zo staat hij nu gepland voor release in de zomer van 2023.

Normaal zou het zevende deel in de saga dit jaar al te zien zijn, maar daar stak de opflakkering van het coronavirus weer een stokje voor.

“De ‘Mission: Impossible’-films zijn lastig op te nemen door de vele stunts en effecten, het filmteam probeert zo weinig mogelijk green screen te gebruiken”, klinkt het in het statement van Paramount.

Nog even wachten op het nieuwe avontuur van Ethan Hunt dus!

Ontdek meer