Zien: nieuwe trailer 'Harry Potter'-reünie

Dieter Blarinckx-31 december 2021 om 08:18

Het nieuwe jaar staat voor de deur, en dat wil ook zeggen dat we een nieuwe 'Fantastic Beasts'-film én een nieuwe 'Harry Potter'-game mogen verwachten, maar waar Potterheads écht naar uitkijken is toch wel die langverwachte reünie van dit weekend.

'Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts' brengt de cast van de 'Harry Potter'-films terug bij elkaar op de plaats waar het voor hen allemaal begon: de studio's in Leavesden (Londen).

Gisteren werd een nieuwe trailer gedropt die je een leuke behind-the-scenes geeft van de special.

'Harry Potter: Return to Hogwarts' zal op 2 januari te streamen zijn via Streamz!

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Bloederige trailer 'The Invitation' gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:11

Het belooft een najaar vol horror te worden met kleppers zoals de nieuwe 'Halloween'-film, een nieuwe verfilming van een Stephen King-boek, de angstaanjagende 'Smile', maar ook met de bloederige vampierenfilm 'The Invitation'.

Na de dood van haar moeder doet Evie (Nathalie Emmanuel - bekend van 'Game of Thrones') een DNA-test, waarna ze ontdekt dat ze een neef heeft die ze nooit gekend heeft. Ze wordt door haar nieuwe familie uitgenodigd voor een uitbundige bruiloft op het Engelse platteland. In eerste instantie wordt ze verleid door een sexy aristocraat, maar al snel belandt ze in een nachtmerrie als ze de duistere geheimen van haar familie ontdekt...

'The Invitation' zal deze herfst te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de intrigerende trailer hieronder:

Ontdek meer