Zien: nieuwe trailer 'Harry Potter'-reünie

Dieter Blarinckx-31 december 2021 om 08:18

Het nieuwe jaar staat voor de deur, en dat wil ook zeggen dat we een nieuwe 'Fantastic Beasts'-film én een nieuwe 'Harry Potter'-game mogen verwachten, maar waar Potterheads écht naar uitkijken is toch wel die langverwachte reünie van dit weekend.

'Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts' brengt de cast van de 'Harry Potter'-films terug bij elkaar op de plaats waar het voor hen allemaal begon: de studio's in Leavesden (Londen).

Gisteren werd een nieuwe trailer gedropt die je een leuke behind-the-scenes geeft van de special.

'Harry Potter: Return to Hogwarts' zal op 2 januari te streamen zijn via Streamz!

Opnames tweede seizoen 'Knokke Off' van start

Karen Luiken-16 april 2024 om 10:05

Het uitkijken naar het tweede seizoen van ‘Knokke Off’ kan beginnen. VRT maakt vandaag bekend dat de opnames van het langverwachte vervolg officieel van start zijn gegaan.

Het tweede seizoen gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van vorig seizoen waarbij we Louise, Daan en Alex volgen in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Kiest de knappe, rijke Louise voor de sympathieke volksjongen, voor de flamboyante miljonairszoon, of toch voor zichzelf? Ontsnappen de jongeren uit de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid? En komen hun meedogenloze ouders nog steeds overal mee weg wanneer de grootmoeder van Alex orde op zaken komt stellen?

De hoofdrollen worden wederom gespeeld door Pommelien Thijs als Louise, Willem De Schryver als Alex en Eliyha Altena als Daan. Andere terugkomers zijn Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Pieter Genard, Anna Drijver, Jasmine Sendar en Emma Moorgat. Verder komen er ook een aantal nieuwe gezichten bij, waar nu nog niks over bekend is. Daar deelt VRT later meer over.

Rihanna maakt muziek voor nieuwe 'Smurfen'-film

Karen Luiken-14 april 2024 om 08:11

Rihanna komt binnenkort met nieuwe muziek. Dit keer geen nieuwe single of nieuw album, maar nummers voor de langverwachte nieuwe ‘Smurfen’-film.

Het is al even bekend dat er een nieuwe ‘Smurfen’-film op de rol staat. Ook weten we al een tijdje dat Rihanna de rol van Smurfin zal spelen. Maar nu blijkt dus dat het niet bij die ene taak blijft. Rihanna gaat namelijk ook de originele liedjes opnemen voor de film.

Naast de zangeres spelen ook Sandra Oh, Dan Levy, Billie Lourd, Nick Offerman, Natasha Lyonne en Hannah Waddingham een rol in de film, die in februari 2025 op het witte doek verschijnt.

Ontdek meer