Zoveel geld is ‘Harry Potter’-acteur Daniel Radcliffe waard

Dieter Blarinckx-31 december 2021 om 08:09

De Britse acteur Daniel Radcliffe is bij velen op deze wereld bekend om maar één grote rol: de gebrilde tovenaarsleerling Harry Potter. De ondertussen 32-jarige acteur werd op 12-jarige leeftijd bekend als ‘The Boy Who Lived’ en werd in een mum van tijd een wereldster. Maar wat heeft Radcliffe nu net op zijn bankrekening staan?

Wel, op dit moment is hij zo’n mooie 89,2 miljoen pond (106 miljoen euro) waard. En pikant detail: vorig jaar was hij zo’n 10 miljoen minder waard, en dat puur omdat hij dit jaar veel investeerde in kunst, zeldzame boeken, aandelen en vastgoed.

Dit weekend zal Radcliffe samen met zijn ‘Harry Potter’-collega’s te zien zijn in de langverwachte reünie ‘Harry Potter: Return to Hogwarts’. De special zal bij ons te zien zijn via Streamz op 2 januari!

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer