Zien: Julia blikt terug op één maand K3

Dieter Blarinckx-31 december 2021 om 08:03

Het jaar loopt op z’n einde en dat merken we ook op de sociale media. Velen delen een terugblik op het voorbije jaar, maar voor één Hollands meisje had de maand december wel héél veel in petto. Julia Boschman werd zo’n maand geleden uitgeroepen als het nieuwe K3-tje dat tussen Hanne en Marthe haar plaats mocht innemen. Ondertussen heeft ze de kneepjes van het vak te pakken en deelde ze een mooie terugblik op haar Instagram:

“Mijn eerste maand als K3….bestaande uit heel veel knuffels, interviews, opnames, radiobezoekjes, outfits, toffe locaties en fijne mensen! 💙 En als bonus een foto van mij met een kikker op m’n hoofd, have a nice day🐸💓”, luidt de caption.

Check de foto’s hieronder:

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer