Nieuwe 'Tron'-film in de maak

Dieter Blarinckx-31 december 2021 om 07:45

In 2010 leerden we de sci-fi-wereld van 'Tron: Legacy' kennen, en hoewel dat al bijna 12 jaar geleden is, komt er nu (hoogstwaarschijnlijk) een vervolg! Althans, dat blijkt uit gelekte documenten van Disney zelf.

'Tron: Ares' zou in 2022 in productie gaan en zal normaal dan tegen 2023 te streamen zijn via Disney+. Of 'Tron: Ares' een direct vervolg zou zijn op 'Tron: Legacy' is helaas nog niet duidelijk. Wél sloot de eerste film af met een open einde waardoor een directe sequel zeker mogelijk zou zijn!

Stay tuned voor meer info!

Trailer tweede seizoen ‘American Horror Stories’ gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 21:34

De fans van ‘American Horror Story’ zaten er al lang op te wachten, maar eindelijk werd de eerste trailer gedropt van het tweede seizoen van de spin-off ‘American Horror Stories’.

Vanaf 21 juli start het tweede seizoen van ‘American Horror Story’ spin-off. In de Verenigde Staten zal deze te streamen zijn via hulu, wat betekent dat deze bij ons waarschijnlijk naar Disney+ zal komen.

Hoewel er nog niet veel geweten is over de verschillende verhalen uit seizoen twee, werd er zonet wel al een eerste trailer gedropt. En die is creepy as f*ck.

Durf jij ‘m hieronder te checken?

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer