Maker 'Squid Game' praat al over derde seizoen

Karen Luiken-30 december 2021 om 08:39

Grote kans dat ‘Squid Game’ voorlopig nog geen einde kent. Over het tweede seizoen wordt al een tijdje gepraat, maar nu heeft maker Hwang Dong-hyuk ook bevestigd dat hij met Netflix in gesprek is over een derde seizoen van de internationale hitshow.

“Ik ben met Netflix aan het praten over zowel een tweede als een derde seizoen”, aldus de schrijver en regisseur volgens The Korea Times. “We zullen snel tot een conclusie komen.”

Het is voor het eerst dat het creatieve brein achter de serie hint op de komst van een derde seizoen. Over het tweede seizoen praatte hij vorige maand al. Toen zei hij het volgende tegen The Hollywood Reporter: “Ik heb een basisverhaallijn voor seizoen twee. Het zit allemaal in mijn hoofd – ik zit nog in de brainstormfase.”

Details verklapt hij nog niet. Het enige wat hij wél kan melden, is dat Gi-hun terugkeert en dat hij ‘iets’ voor de wereld zal doen.

Disney onthult logo ‘Percy Jackson’-serie

Dieter Blarinckx-26 januari 2022 om 07:26

Disney heeft gisterenavond officieel bekendgemaakt dat de langverwachte serie ‘Percy Jackson and the Olympians’ wel degelijk in the works is. Dat maakte ook de auteur van de boeken, Rick Riordan, bekend via de kanalen van Disney. Naast dat leuke nieuws, werd ook het officiële logo gedropt.

De serie is al in productie sinds mei 2020 en zal eind dit jaar al te streamen zijn via Disney+. Véél is er helaas nog niet geweten, maar wat we wél al met zekerheid kunnen zeggen is dat de serie meer het echte verhaal van de boeken zal volgen en niet zozeer een remake zal zijn van de twee films.

Check het logo en de aankondiging hier:

Opnames vijfde seizoen 'Selling Sunset' afgerond

Karen Luiken-25 januari 2022 om 16:34

Het is nog even wachten op een releasedatum, maar de opnames van het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ zijn afgerond. Dat laat castlid Mary Fitzgerald weten op Instagram.

In de nieuwe afleveringen krijgen we opnieuw een kijkje in de wereld van Mary, Christine, Maya, Chrishell en Heather. We volgen de dames terwijl ze als makelaar de meest prachtige huizen verkopen en zien hoe het er in hun privélevens aan toe gaat.

Waar fans voornamelijk met smart op zitten wachten, zijn beelden van de romance tussen Chrishell en haar baas Jason. De relatie is inmiddels weer voorbij, maar dat mag de pret niet drukken.

Een ander onderwerp om naar uit te kijken, is de drama die zich rondom Christine afspeelt. Want besluit ze om na al die ruzies uit het vierde seizoen om te blijven bij Oppenheim Group, of stopt ze (voorgoed)?

Genoeg drama dus. En da’s maar goed ook, want na het vijfde seizoen volgen er nóg twee seizoenen. Dat hebben bronnen bevestigd in een gesprek met Us Weekly.

Ontdek meer