Manager Kim Kardashian & Nicki Minaj vermoord teruggevonden

Dieter Blarinckx-30 december 2021 om 07:17

Eng nieuws uit Los Angeles want niemand minder dan de Business Manager van zowel Kim Kardashian als Nicki Minaj is dood teruggevonden. Angela Kukawski werd vermoord en achtergelaten in de koffer van haar eigen wagen. Jason Barker, haar voormalige partner, is verdachte nummer één en werd intussen opgepakt.

Uit de autopsie bleek dat Kukawski een steekwonde had en was gewurgd. Vrijwel onmiddellijk daarna werd Barker aangehouden voor moord.

“Angela was echt de beste. Ze gaf om ieder van ons en realiseerde dingen die onmogelijk waren. Ze zal ongelofelijk gemist worden. We sturen onze innige deelneming aan haar familie en geliefden in deze moeilijke tijd”, klink het in de reactie van Kim Kardashian.

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer