Emma Watson had crush op déze 'Harry Potter'-collega

Karen Luiken-29 december 2021 om 13:10

Emma Watson had in haar jongere jaren een flinke crush op één van haar 'Harry Potter'-tegenspelers. Tijdens de langverwachte reünie ‘Return to Hogwarts’ blikt ze samen met de rest van de cast terug op de films én verklapt ze op wie ze een oogje had.

De crush in kwestie is niemand minder dan Tom Felton, die Draco Malfidus speelde. “Ik weet niet hoe ik het moet zeggen, maar ik werd gewoon verliefd op hem”, herinnert Emma zich nog. “Ik kwam elke dag op de set en zocht hem op het oproepformulier. Als ik zijn naam zag staan, werd het een extra leuke dag.”

De verliefde gevoelens waren real, maar toch is er volgens Emma nooit iets tussen de twee gebeurd. “Hij was drie jaar ouder dan ik en zag me meer als zijn kleine zusje.”

Door naar de volgende, want Emma is niet de enige die stiekem verliefd was op een collega. Ook Daniel Radcliffe had een geheime crush op iemand. Hij viel volledig voor de dik twintig jaar oudere Helena Bonham Carter. In een briefje dat hij naar haar stuurde, schreef hij: “Ik wou dat ik tien jaar eerder was geboren, zodat ik misschien een kans had gemaakt.”

'You'-acteur gewond na aanval coyotes

Karen Luiken-26 januari 2022 om 07:33

Een wandeling door het park is voor Travis van Winkle geëindigd in een nachtmerrie. De acteur die je kan kennen uit het derde seizoen van ‘You’ is gewond geraakt toen coyotes zijn hond omcirkelden en hij zijn trouwe viervoeter wilde redden.

Travis en zijn labradoodle Karen liepen door een park toen ze een aantal wilde wezens tegenkwamen. “Twee coyotes kwamen achter haar aan”, vertelt de acteur in een video op Instagram. Een van de beesten kreeg het bijna voor elkaar om de labradoodle te grijpen, maar Travis stak daar gelukkig een stokje voor. Hij liep schreeuwend op de coyotes af en kon zo voorkomen dat ze Karen te pakken kregen. “Maar het was close", zegt hij.

Hoewel het hondje met de schrik vrij kwam, geldt dat helaas niet voor Travis. Hij viel van een heuvel en hield daar een flinke wond op zijn been aan over. “Ik ben blij dat mijn kleine schatje oké is”, schrijft de ‘You’-ster.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Ontdek meer