Emma Watson had crush op déze 'Harry Potter'-collega

Karen Luiken-29 december 2021 om 13:10

Emma Watson had in haar jongere jaren een flinke crush op één van haar 'Harry Potter'-tegenspelers. Tijdens de langverwachte reünie ‘Return to Hogwarts’ blikt ze samen met de rest van de cast terug op de films én verklapt ze op wie ze een oogje had.

De crush in kwestie is niemand minder dan Tom Felton, die Draco Malfidus speelde. “Ik weet niet hoe ik het moet zeggen, maar ik werd gewoon verliefd op hem”, herinnert Emma zich nog. “Ik kwam elke dag op de set en zocht hem op het oproepformulier. Als ik zijn naam zag staan, werd het een extra leuke dag.”

De verliefde gevoelens waren real, maar toch is er volgens Emma nooit iets tussen de twee gebeurd. “Hij was drie jaar ouder dan ik en zag me meer als zijn kleine zusje.”

Door naar de volgende, want Emma is niet de enige die stiekem verliefd was op een collega. Ook Daniel Radcliffe had een geheime crush op iemand. Hij viel volledig voor de dik twintig jaar oudere Helena Bonham Carter. In een briefje dat hij naar haar stuurde, schreef hij: “Ik wou dat ik tien jaar eerder was geboren, zodat ik misschien een kans had gemaakt.”

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer