'André Hazes heeft een nieuwe liefde'

Karen Luiken-29 december 2021 om 12:29

Hoewel Sarah van Soelen een officiële breuk met André Hazes onlangs nog ontkende, lijkt het toch echt over en uit tussen de twee. Sterker nog, André heeft volgens Story alweer een nieuwe liefde. Hij zou samen zijn met zijn jeugdvriendin Anne Rose Zonneveld.

André en de dame in kwestie zouden elkaar kennen sinds hun tienertijd. Ze brengen regelmatig tijd met elkaar door en er zou inmiddels sprake zijn van een prille romance. Hoe lang die al aan de gang is, weten we niet. Story meldt in ieder geval dat Anne Rose afgelopen zomer bij een van Andrés concerten aanwezig was. Mogelijk toen nog als vrienden; Sarah was er namelijk ook.

André heeft nog niks losgelaten over de vermeende romance met Anne Rose. Hij bevindt zich al een tijdje buiten de spotlights en is van plan dat de komende tijd ook te blijven doen. De zanger, die kampt met een burn-out, heeft alle afspraken voor 2022 gecanceld.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer