'André Hazes heeft een nieuwe liefde'

Karen Luiken-29 december 2021 om 12:29

Hoewel Sarah van Soelen een officiële breuk met André Hazes onlangs nog ontkende, lijkt het toch echt over en uit tussen de twee. Sterker nog, André heeft volgens Story alweer een nieuwe liefde. Hij zou samen zijn met zijn jeugdvriendin Anne Rose Zonneveld.

André en de dame in kwestie zouden elkaar kennen sinds hun tienertijd. Ze brengen regelmatig tijd met elkaar door en er zou inmiddels sprake zijn van een prille romance. Hoe lang die al aan de gang is, weten we niet. Story meldt in ieder geval dat Anne Rose afgelopen zomer bij een van Andrés concerten aanwezig was. Mogelijk toen nog als vrienden; Sarah was er namelijk ook.

André heeft nog niks losgelaten over de vermeende romance met Anne Rose. Hij bevindt zich al een tijdje buiten de spotlights en is van plan dat de komende tijd ook te blijven doen. De zanger, die kampt met een burn-out, heeft alle afspraken voor 2022 gecanceld.

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer