Jennifer Lawrence beleefde tijdens 'Don't Look Up' ergste dag van haar leven

Karen Luiken-29 december 2021 om 12:23

Jennifer Lawrence heeft tijdens de opnames van ‘Don’t Look Up’ de ergste dag van haar leven beleefd. Dat gebeurde toen ze een scène opnam waarin ze een stukje uit een nummer van Wu-Tang Clan moest rappen.

De scène in kwestie was de allereerste waarvoor Jennifer naar de set moest komen. Ze kende het productieteam nog niet en alles was nieuw. Combineer dat met een opname waarin ze moest rappen terwijl ze toast at en het plaatje is compleet.

“Het was huiveringwekkend”, zegt de actrice over wat volgens haar ‘de ergste dag van haar leven was’. “Het was zo stil. Ik kende niemand en moest Wu-Tang Clan rappen. Het was verschrikkelijk.”

Alsof dat nog niet uitdagend genoeg was, gebeurde er tijdens andere opnames nóg iets ergs. “Ik verloor een tand en kon pas naar de tandarts toen de film klaar was. Ik moest het grootste deel dus tandloos filmen.”

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer