Jennifer Lawrence beleefde tijdens 'Don't Look Up' ergste dag van haar leven

Karen Luiken-29 december 2021 om 12:23

Jennifer Lawrence heeft tijdens de opnames van ‘Don’t Look Up’ de ergste dag van haar leven beleefd. Dat gebeurde toen ze een scène opnam waarin ze een stukje uit een nummer van Wu-Tang Clan moest rappen.

De scène in kwestie was de allereerste waarvoor Jennifer naar de set moest komen. Ze kende het productieteam nog niet en alles was nieuw. Combineer dat met een opname waarin ze moest rappen terwijl ze toast at en het plaatje is compleet.

“Het was huiveringwekkend”, zegt de actrice over wat volgens haar ‘de ergste dag van haar leven was’. “Het was zo stil. Ik kende niemand en moest Wu-Tang Clan rappen. Het was verschrikkelijk.”

Alsof dat nog niet uitdagend genoeg was, gebeurde er tijdens andere opnames nóg iets ergs. “Ik verloor een tand en kon pas naar de tandarts toen de film klaar was. Ik moest het grootste deel dus tandloos filmen.”

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer