Kersverse mama Jørney geeft update na bevalling

Karen Luiken-29 december 2021 om 10:12

‘Ex On The Beach’-sterren Jørney en Odim mochten op kerstavond hun eerste kindje verwelkomen. Sindsdien hebben ze het ontzettend druk gehad met hun kleine meisje en social media was in de afgelopen dagen even niet aan hen besteed. Maar Jørney heeft nu tóch de tijd gevonden om haar Instagram-volgers te voorzien van een update. “Het was een ontzettend pittige zwangerschap.”

De realityster deelt op haar tijdlijn een foto waarop ze samen met Odim ‘slapend’ te zien is. “Na negen lange maanden vind ik deze foto een perfecte uitdrukking van hoe wij de afgelopen maanden ervaren hebben”, schrijft ze erbij. “Het was een ontzettend pittige zwangerschap. Deelname aan EOTB, social media, een vaste relatie, verhuizen, bedrijf opgestart, nieuwe carrière en daarnaast nog zwanger. Nee, makkelijk was het voor ons niet.”

Het pittige jaar is het stel niet in de koude kleren gaan zitten. Ze verbraken meerdere keren hun relatie en kwamen na iedere breuk ook weer samen. “Het is ontzettend moeilijk met al deze dingen en ook alle druk van social media je weg te vinden als individu, maar zeker in een relatie moet je een dikke huid hebben en weten hiermee om te gaan”, vervolgt Jørney. “Je moet vallen en opstaan.”

Maar, stelt de kersverse mama, het was het allemaal waard. “Onbeschrijflijk hoe bijzonder het is wanneer je je kindje eindelijk vast hebt in je armen. We gaan nu samen als gezin 100% genieten van ons kleine meisje. Prioriteit nummer 1.”

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Lizzo komt op tegen abortuswet en doneert een miljoen!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:20

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft zich openlijk uitgesproken over de abortuswet die afgelopen week in Amerika onder vuur lag. Ze is ontgoocheld in Amerika en heeft ook besloten een serieuze som te doneren.

Sinds vorige week werd er in de Verenigde Staten beslist dat vrouwen niet meer grondwettelijk recht hebben op een abortus. Een actie die de klok even 150 jaar terugdraait. Zo vindt ook Lizzo, die nu 500.000 dollar van haar aankomende The Special Tour zal doneren aan verschillende abortusorganisaties. De organisatie van haar tour, Live Nation, doet op haar beurt hetzelfde. Zo zal er in totaal maar liefst 1 miljoen dollar gedoneerd worden!

“Het belangrijkste is actie en luide stemmen. Organisaties als Planned Parenthood en Abortion Funds hebben geld nodig om diensten te kunnen blijven aanbieden aan mensen die het meeste worden benadeeld door dit verbod”, aldus Lizzo.

Ontdek meer