Kersverse mama Jørney geeft update na bevalling

Karen Luiken-29 december 2021 om 10:12

‘Ex On The Beach’-sterren Jørney en Odim mochten op kerstavond hun eerste kindje verwelkomen. Sindsdien hebben ze het ontzettend druk gehad met hun kleine meisje en social media was in de afgelopen dagen even niet aan hen besteed. Maar Jørney heeft nu tóch de tijd gevonden om haar Instagram-volgers te voorzien van een update. “Het was een ontzettend pittige zwangerschap.”

De realityster deelt op haar tijdlijn een foto waarop ze samen met Odim ‘slapend’ te zien is. “Na negen lange maanden vind ik deze foto een perfecte uitdrukking van hoe wij de afgelopen maanden ervaren hebben”, schrijft ze erbij. “Het was een ontzettend pittige zwangerschap. Deelname aan EOTB, social media, een vaste relatie, verhuizen, bedrijf opgestart, nieuwe carrière en daarnaast nog zwanger. Nee, makkelijk was het voor ons niet.”

Het pittige jaar is het stel niet in de koude kleren gaan zitten. Ze verbraken meerdere keren hun relatie en kwamen na iedere breuk ook weer samen. “Het is ontzettend moeilijk met al deze dingen en ook alle druk van social media je weg te vinden als individu, maar zeker in een relatie moet je een dikke huid hebben en weten hiermee om te gaan”, vervolgt Jørney. “Je moet vallen en opstaan.”

Maar, stelt de kersverse mama, het was het allemaal waard. “Onbeschrijflijk hoe bijzonder het is wanneer je je kindje eindelijk vast hebt in je armen. We gaan nu samen als gezin 100% genieten van ons kleine meisje. Prioriteit nummer 1.”

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer