J.K. Rowling tóch te zien in reünie 'Harry Potter'

Karen Luiken-29 december 2021 om 09:47

In tegenstelling tot wat eerder gezegd werd, maakt J.K. Rowling nu tóch haar opwachting in de langverwachte ‘Harry Potter’-reünie. Dat meldt The Independer, die een preview van ‘Return to Hogwarts’ heeft gezien en daarin ook de Britse schrijfster voorbij zag komen.

Het leek er heel even op dat J.K. Rowling afwezig zou zijn bij de reünie nadat ze in 2019 online werd beschuldigd van het maken van discriminerende uitspraken. Ze sprak haar ongenoegen uit over een artikel waarin werd gepraat over ‘mensen die menstrueren’. J.K. Rowling vroeg zich af waarom ze niet gewoon het woord ‘vrouwen’ gebruikten, maar die opmerking werd niet goed ontvangen bij critici. Transgender mannen kunnen namelijk ook menstrueren.

Vanwege alle ophef werd gezegd dat J.K. Rowling niet was uitgenodigd voor de reünie, maar nu blijkt dat ze tóch te zien zal zijn in de special. Vanaf 2 januari kunnen we het met eigen ogen aanschouwen. Op die datum verschijnt ‘Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts’ op Streamz.

Disneyland Paris deelt trailer van 30ste verjaardag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:14

Vanaf 6 maart viert Disneyland Paris haar 30ste verjaardag en dat zal groots gevierd worden!

“Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Vanaf 6 maart 2022 gaan we groter dromen, harder lachen en nog meer genieten tijdens onze spectaculaire en unieke 30e verjaardag. Disneyland Paris straalt magischer dan ooit! Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten met ons mee! Ontdek hier alvast een voorproefje. Het volledige programma maken we binnenkort bekend”, staat te lezen op de officiële website van Disneyland.

Check de magische clip hieronder:

De 8 beste memes van Bootcamp aflevering 1:

Lola Obasuyi Van Acker-13 januari 2022 om 16:18

Hebben we volgens jullie nog grappige momenten gemist? Don't be shy en maak gerust jullie eigen memes op Twitter, Facebook of Instagram en wie weet posten wij ze wel online! Op naar aflevering twee!

Ontdek meer