J.K. Rowling tóch te zien in reünie 'Harry Potter'

Karen Luiken-29 december 2021 om 09:47

In tegenstelling tot wat eerder gezegd werd, maakt J.K. Rowling nu tóch haar opwachting in de langverwachte ‘Harry Potter’-reünie. Dat meldt The Independer, die een preview van ‘Return to Hogwarts’ heeft gezien en daarin ook de Britse schrijfster voorbij zag komen.

Het leek er heel even op dat J.K. Rowling afwezig zou zijn bij de reünie nadat ze in 2019 online werd beschuldigd van het maken van discriminerende uitspraken. Ze sprak haar ongenoegen uit over een artikel waarin werd gepraat over ‘mensen die menstrueren’. J.K. Rowling vroeg zich af waarom ze niet gewoon het woord ‘vrouwen’ gebruikten, maar die opmerking werd niet goed ontvangen bij critici. Transgender mannen kunnen namelijk ook menstrueren.

Vanwege alle ophef werd gezegd dat J.K. Rowling niet was uitgenodigd voor de reünie, maar nu blijkt dat ze tóch te zien zal zijn in de special. Vanaf 2 januari kunnen we het met eigen ogen aanschouwen. Op die datum verschijnt ‘Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts’ op Streamz.

Joey King was high tijdens opnames deze 'Kissing Booth'-scène

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:59

Niet alle scènes van ‘Kissing Booth 3’ zijn even probleemloos verlopen. Joey King, hoofdrolspeelster in de film, heeft tijdens een interview in ‘Jimmy Kimmel Live’ onthuld dat ze high was tijdens één van de vele opnames.

De actrice geeft toe dat ze een edible, voedsel waarin cannabis is verwerkt, heeft gegeten vlak voordat ze een scène opnam met Joel Courtney. Ze kreeg de drugs van haar collega Taylor Zakhar Perez, die er ook eentje nam. Enige verschil: hij had in tegenstelling tot Joey geen opnames meer gepland staan.

“Op de laatste dag van de opnames van de tweede en derde ‘Kissing Booth’, nam ik een edible tijdens de opnames. Het was erg onprofessioneel”, geeft Joey toe. “Ik moest nog verschillende scènes doen. Mijn vriend Taylor, die Marco speelde, nam er ook een. Maar hij was niet aan het werk en werd ontzettend high.”

Hetzelfde geldt voor de actrice: ook zij was behoorlijk ver heen. “Je weet dat je high bent als je alleen nog maar kunt zeggen dat je high bent. In die staat was ik ook... Als je fan bent van ‘The Kissing Booth’, dan weet je in welke scène het gebeurde.”

Voor degenen die niet meteen weten om welk stukje uit de film het gaat, geeft Joey meer uitleg: “Ik nam het tijdens de scène waarin ik en mijn beste vriend Lee een gesprek hadden over waarom ik tegen hem loog over studeren. Ik was zo high.”

Voorlopig geen rol voor vriendin Viktor in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:37

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans maken er geen geheim van dat ze smoorverliefd zijn op elkaar. Ze delen regelmatig liefdevolle kiekjes op social media, maar daar blijft het op publiekelijk vlak ook bij. Sarah is gesteld op haar privacy en is om die reden niet te zien in ‘De Verhulstjes’.

De lovebirds hebben samen besloten hun relatie zo veel mogelijk buiten de spotlights te houden. “We denken dat dat het gezondste is voor onze relatie, ook al kreeg ik massa’s positieve reacties toen ik het destijds bekendmaakte”, zegt Sarah in een gesprek met Dag Allemaal.

“Wat wij doen als koppel is privé, we willen dat niet op straat gooien. Daarom zal je Vik ook niet meteen in mijn vlogs zien verschijnen en mij niet meteen in ‘De Verhulstjes’”, besluit ze.

Ontdek meer