Meilandjes nemen pauze in 2022

Dieter Blarinckx-28 december 2021 om 15:22

De familie Meiland gaat in 2022 even pauze nemen. Naar eigen zeggen nemen ze te veel hooi op hun vork: “We gaan wat meer op de rem trappen het komende jaar, we nemen té veel hooi op onze vork.” Dat maakten Martien en Erica samen bekend bij de Nederlandse radio.

Naar alle waarschijnlijk nemen ze ook even gas terug door de commotie van de laatste weken rond Erica’s uitspraken rond moslims en de Islam. Maar dat staat volgens hen volledig naast de kwestie.

Wél zullen de Meilandjes vanaf maart 2022 te zien zijn in de nieuwe reeks ‘Chateau Bijstand’, waarin ze een periode onder de armoedegrens gaan leven.

Fans Harry Styles willen hem uit Amerika krijgen!

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 14:18

Op de concerten van de Britse zanger Harry Styles wordt er door de fans de laatste tijd vaak “Leave America” geroepen. Een duidelijk statement van de (vooral) Europese fans. De reden? Ze willen hun idool terug vaker in Europa.

Door de wereldwijde coronapandemie moest Styles zijn wereldtournee verplaatsen, maar volgens zijn fans is hij véél vaker te zien en te horen in de Verenigde Staten dan in zijn thuisland Groot-Brittannië of zelfs de rest van Europa. En dat willen zijn fans even duidelijk maken.

Eén van de hoofdredenen dat Styles zo vaak in Amerika is, is natuurlijk het feit dat hij sinds 2020 samen is met Olivia Wilde. Hij brengt - logischerwijze - veel tijd met haar en haar kinderen door. Al sinds 2014 heeft hij een eigen huis in Beverly Hills, maar daarnaast woont hij nu ook officieel samen met Olivia in een ander huis.

Waarschijnlijk zal hij dus ook in het zonnige L.A. blijven…

Junior en Pauline zijn nog steeds samen!

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 14:05

Wie naar de laatste aflevering van ‘Junior op zoek naar de Liefde’ keek, zag hoe de 29-jarige enthousiast voor Pauline koos. En de twee zijn nog steeds samen!

Via instagram maakte Junior bekend dat hij en Pauline nog steeds een koppel zijn. De opnames liggen nu al enkele maanden achter de rug, dus het kersverse koppel is zéér blij dat ze het nieuws nu eindelijk bekend mogen maken.

“Het is niet langer meer #junioropzoeknaardeliefde maar #juniorheeftdeliefdegevonden 😌❤️”, klinkt het bij de schattige foto van de twee.

Veel succes samen!

Ontdek meer