Meilandjes nemen pauze in 2022

Dieter Blarinckx-28 december 2021 om 15:22

De familie Meiland gaat in 2022 even pauze nemen. Naar eigen zeggen nemen ze te veel hooi op hun vork: “We gaan wat meer op de rem trappen het komende jaar, we nemen té veel hooi op onze vork.” Dat maakten Martien en Erica samen bekend bij de Nederlandse radio.

Naar alle waarschijnlijk nemen ze ook even gas terug door de commotie van de laatste weken rond Erica’s uitspraken rond moslims en de Islam. Maar dat staat volgens hen volledig naast de kwestie.

Wél zullen de Meilandjes vanaf maart 2022 te zien zijn in de nieuwe reeks ‘Chateau Bijstand’, waarin ze een periode onder de armoedegrens gaan leven.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer