Vrouw naar gevangenis voor het lezen van berichten van haar man

Christophe Moons-03 augustus 2021 om 02:50

In Ras al-Khaimah in de Verenigde Arabische Emiraten is een vrouw veroordeeld tot een maand gevangenisstraf en een boete van 1.860 euro omdat ze de privacy van haar man had geschonden door stiekem zijn berichten te lezen.

De vrouw - om het simpel te houden, noemen we haar 'vrouw 2' - deelde privégesprekken van haar man en diens eerste vrouw (want jep, de man heeft/had verschillende vrouwen, dat is common in de Arabische wereld) en dochter, wat tot onenigheid leidde tussen de man en vrouw 1 én zelfs resulteerde in een scheiding.

De man trok daarop naar de rechtbank en eiste 5.730 euro schadevergoeding van vrouw 2 ter compensatie voor zijn reiskosten (die hij had gemaakt toen hij zich met vrouw 1 probeerde te verzoenen), de verzendkosten voor zijn openstaande bruidsschat, het verliezen van zijn job ten gevolge van het huwelijksdrama en juridische uitgaven.

Omwille van een gebrek aan bewijsmateriaal ging de rechter niet helemaal mee in de eisen van de man. Vrouw 2 moet enkel de juridische kosten van 480 euro en een morele schadevergoeding van 1.380 euro betalen. En o ja, ze vliegt dus ook een maand de gevangenis in.

Vrouw ontdekt afgehakte vinger in broodje hamburger

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:54

Een vrouw uit Bolivia kreeg onlangs de schrik van haar leven in een fastfoodrestaurant. Toen ze haar tanden in een broodje hamburger zette, kwam ze erachter dat ze op de overblijfselen van een menselijke vinger zat te kauwen.

Het gebeurde vorige week. Estefany Benitez ging op de avond van 12 september naar haar favoriete burgerrestaurant om een hapje te eten. Ze bestelde een broodje hamburger en begon met veel blijdschap aan haar maaltijd. Het duurde echter niet lang voordat haar enthousiasme werd omgezet in walging. Want in plaats van dat ze op een hamburger kauwde, beet ze in een afgehakte vinger.

Dat het inderdaad om menselijk vlees ging, heeft de politie bevestigd. Het blijkt dat een medewerker een deel van zijn wijsvinger had verloren tijdens het bereiden van vlees.

De vrouw deelde haar verhaal (inclusief afschuwelijke foto’s) op haar Facebook-pagina. Ze schrijft dat ze heeft geklaagd bij het restaurant, maar dat het personeel na de vondst van de vinger ‘klanten bleef bedienen alsof er niets was gebeurd’.

Je checkt de foto's hieronder. Kijken op eigen risico.

1
2

Jongen stopt USB-kabel in penis (en dat gaat gruwelijk mis)

Karen Luiken-18 september 2021 om 05:30

Benieuwd naar de lengte van je penis? Wat je ook doet om het ding op te meten, doe in ieder geval niet wat een 15-jarige jongen uit Londen deed. Hij stak een USB-kabel in zijn geslachtsdeel om erachter te komen hoe groot zijn jongeheer was. Met alle gevolgen van dien.

Het experiment van de tiener ging flink mis: de kabel kwam in de knoop en daardoor vast te zitten. Hij deed volgens Daily Mail verschillende pogingen om de kabel te verwijderden, maar dat resulteerde in een behoorlijk bloedbad tijdens het plassen. Zijn familie besloot daarom maar medische hulp in te schakelen.

De jongen is naar het ziekenhuis gebracht, maar ook daar slaagde het personeel er niet in om de kabel eruit te trekken. Zelfs niet met speciaal gereedschap. Er zat daarom niets anders op dan het slachtoffer - dat toegaf de kabel te hebben ingebracht om zijn penis op te meten - te opereren.

Na het maken van een röntgenfoto is de tiener naar de operatietafel gebracht. Daar kregen artsen het eindelijk voor elkaar de kabel uit de piemel te verwijderen. Een dag later mocht het slachtoffer weer naar huis. Hij heeft er uiteindelijk niks aan over gehouden. Alles werkt weer naar behoren.

Ontdek meer