Famke Louise en Denzel onthullen geslacht kindje

Karen Luiken-28 december 2021 om 10:24

Het zal niet lang meer duren voordat Famke Louise en Denzel Slager hun eerste kindje mogen verwelkomen. Of het een meisje of jongen gaat worden, is voor het koppel al lange tijd bekend, maar werd voor fans nog even geheim gehouden. Tot nu, want in hun realityserie die op Videoland te zien is, onthult het stel (eindelijk) het geslacht van hun kleine.

Afgelopen zomer brachten Famke en Denzel het nieuws naar buiten een kindje te verwachten. Niet veel later werd duidelijk dat hun zwangerschap in een realityserie te volgen zou zijn. Daarin deelt het koppel alle ins en outs, en de gender reveal kan daarbij natuurlijk niet ontbreken.

In de meest recente aflevering is te zien hoe de lovebirds een feestje organiseren voor familie en vrienden. Blauwe slingers verraden dat ze een zoontje krijgen. “Het wordt een jongetje, schatje”, schreeuwt Denzel. En ook Famke is enthousiast: “Ik denk dat dit een van de mooiste momenten uit mijn leven was”, zegt ze achteraf. “Ik ben heel benieuwd hoe ons jongetje eruit gaat zien.”

'You'-acteur gewond na aanval coyotes

Karen Luiken-26 januari 2022 om 07:33

Een wandeling door het park is voor Travis van Winkle geëindigd in een nachtmerrie. De acteur die je kan kennen uit het derde seizoen van ‘You’ is gewond geraakt toen coyotes zijn hond omcirkelden en hij zijn trouwe viervoeter wilde redden.

Travis en zijn labradoodle Karen liepen door een park toen ze een aantal wilde wezens tegenkwamen. “Twee coyotes kwamen achter haar aan”, vertelt de acteur in een video op Instagram. Een van de beesten kreeg het bijna voor elkaar om de labradoodle te grijpen, maar Travis stak daar gelukkig een stokje voor. Hij liep schreeuwend op de coyotes af en kon zo voorkomen dat ze Karen te pakken kregen. “Maar het was close", zegt hij.

Hoewel het hondje met de schrik vrij kwam, geldt dat helaas niet voor Travis. Hij viel van een heuvel en hield daar een flinke wond op zijn been aan over. “Ik ben blij dat mijn kleine schatje oké is”, schrijft de ‘You’-ster.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Ontdek meer