Famke Louise en Denzel onthullen geslacht kindje

Karen Luiken-28 december 2021 om 10:24

Het zal niet lang meer duren voordat Famke Louise en Denzel Slager hun eerste kindje mogen verwelkomen. Of het een meisje of jongen gaat worden, is voor het koppel al lange tijd bekend, maar werd voor fans nog even geheim gehouden. Tot nu, want in hun realityserie die op Videoland te zien is, onthult het stel (eindelijk) het geslacht van hun kleine.

Afgelopen zomer brachten Famke en Denzel het nieuws naar buiten een kindje te verwachten. Niet veel later werd duidelijk dat hun zwangerschap in een realityserie te volgen zou zijn. Daarin deelt het koppel alle ins en outs, en de gender reveal kan daarbij natuurlijk niet ontbreken.

In de meest recente aflevering is te zien hoe de lovebirds een feestje organiseren voor familie en vrienden. Blauwe slingers verraden dat ze een zoontje krijgen. “Het wordt een jongetje, schatje”, schreeuwt Denzel. En ook Famke is enthousiast: “Ik denk dat dit een van de mooiste momenten uit mijn leven was”, zegt ze achteraf. “Ik ben heel benieuwd hoe ons jongetje eruit gaat zien.”

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer