Dit is waarom Zendaya haar achternaam nooit gebruikt

Karen Luiken-28 december 2021 om 10:15

We kennen Zendaya allemaal als Zendaya. Niet als Zendaya Maree Stoermer Coleman, zoals de actrice voluit heet. Ze heeft er aan het begin van haar carrière bewust voor gekozen haar familienaam niet te gebruiken en daar heeft ze zo haar redenen voor.

De achternamen van Zendaya verwijzen allemaal naar haar afkomst. “Mijn voornaam is Afrikaans, gevolgd door Maree; dat is ook de tweede naam van mijn Franse moeder”, vertelt de actrice in een gesprek met Allure. “Dan heb je Stoermer, de familienaam van mijn moeder. En als laatste komt Coleman, de familienaam van mijn vader.”

Mooie betekenissen, dus waarom gebruikt ze die namen dan niet? Daar heeft Zendaya een goede verklaring voor: “Ik vind een artiestennaam die uit één woord bestaat veel beter klinken. Kijk maar naar Cher of Prince.”

Makes sense!

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer