Dit is waarom Zendaya haar achternaam nooit gebruikt

Karen Luiken-28 december 2021 om 10:15

We kennen Zendaya allemaal als Zendaya. Niet als Zendaya Maree Stoermer Coleman, zoals de actrice voluit heet. Ze heeft er aan het begin van haar carrière bewust voor gekozen haar familienaam niet te gebruiken en daar heeft ze zo haar redenen voor.

De achternamen van Zendaya verwijzen allemaal naar haar afkomst. “Mijn voornaam is Afrikaans, gevolgd door Maree; dat is ook de tweede naam van mijn Franse moeder”, vertelt de actrice in een gesprek met Allure. “Dan heb je Stoermer, de familienaam van mijn moeder. En als laatste komt Coleman, de familienaam van mijn vader.”

Mooie betekenissen, dus waarom gebruikt ze die namen dan niet? Daar heeft Zendaya een goede verklaring voor: “Ik vind een artiestennaam die uit één woord bestaat veel beter klinken. Kijk maar naar Cher of Prince.”

Makes sense!

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer