Opnames derde seizoen 'Outer Banks' binnenkort van start

Karen Luiken-28 december 2021 om 09:48

Begin deze maand kregen we te horen dat ‘Outer Banks’ is vernieuwd voor een derde seizoen. Wanneer dat seizoen op Netflix komt, weten we niet. Maar wat we je wél kunnen vertellen, is dat de opnames zeer binnenkort gaan beginnen.

Halverwege februari komt de cast weer bij elkaar en zullen de camera’s gaan draaien. Dat duurt – als alles volgens plan verloopt en corona niet in de weg zal zitten – tot halverwege augustus. De opnames vinden plaats in Charleston, een plaatsje in South Carolina.

Na de aankondiging is er nog niet veel uitgelekt over wat we van het derde seizoen kunnen verwachten. Wel weten we inmiddels dat een groot deel van de hoofdrolspelers terugkeert en dat Jonas Pate, Josh Pate en Shannon Burke hun vertrouwde rollen als showrunners op zich nemen.

Zien: Marvel dropt eerste trailer van ‘Moon Knight’

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:07

Disney & Marvel hebben afgelopen nacht de eerste trailer, poster en releasedatum van de gloednieuwe serie ‘Moon Knight’ gedropt.

De nieuwe serie - die trouwens te streamen zal zijn via Disney+ - focust op het verhaal van de doodgewone museummedewerker Steven Grant, gespeeld door Oscar Isaac. Hij ontdekt dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en eigenlijk ook de superheld Marc Spector alias Moon Knight is.

Vanaf 30 maart kan je zijn gloednieuwe avontuur volgen via Disney+.

Check de trailer en poster hier:

'The Santa Clause' krijgt serie op Disney+

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 09:51

Hoewel Kerstmis nu toch al enkele weken achter ons ligt, heeft Disney aangekondigd dat niemand minder dan Tim Allen binnenkort zijn rol als Scott Calvin zal hernemen voor een serie rond ‘The Santa Clause’! De productie zou al in maart starten.

De serie gaat verder op de originele trilogie en volgt Scott, die zich realiseert dat hij niet voor eeuwig de Kerstman kan blijven. Zo zal hij in de serie op zoek gaan naar een waardige vervanger, iemand die het waardig is om de mantel van de Kerstman te dragen.

De eerste film ‘The Santa Clause’ uit ’94 was een énorm succes en blijft tot op vandaag nog een echte kerstklassieker bij jong en oud.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe serie vanaf de winter van 2022 te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer