Opnames derde seizoen 'Outer Banks' binnenkort van start

Karen Luiken-28 december 2021 om 09:48

Begin deze maand kregen we te horen dat ‘Outer Banks’ is vernieuwd voor een derde seizoen. Wanneer dat seizoen op Netflix komt, weten we niet. Maar wat we je wél kunnen vertellen, is dat de opnames zeer binnenkort gaan beginnen.

Halverwege februari komt de cast weer bij elkaar en zullen de camera’s gaan draaien. Dat duurt – als alles volgens plan verloopt en corona niet in de weg zal zitten – tot halverwege augustus. De opnames vinden plaats in Charleston, een plaatsje in South Carolina.

Na de aankondiging is er nog niet veel uitgelekt over wat we van het derde seizoen kunnen verwachten. Wel weten we inmiddels dat een groot deel van de hoofdrolspelers terugkeert en dat Jonas Pate, Josh Pate en Shannon Burke hun vertrouwde rollen als showrunners op zich nemen.

Trailer tweede seizoen ‘American Horror Stories’ gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 21:34

De fans van ‘American Horror Story’ zaten er al lang op te wachten, maar eindelijk werd de eerste trailer gedropt van het tweede seizoen van de spin-off ‘American Horror Stories’.

Vanaf 21 juli start het tweede seizoen van ‘American Horror Story’ spin-off. In de Verenigde Staten zal deze te streamen zijn via hulu, wat betekent dat deze bij ons waarschijnlijk naar Disney+ zal komen.

Hoewel er nog niet veel geweten is over de verschillende verhalen uit seizoen twee, werd er zonet wel al een eerste trailer gedropt. En die is creepy as f*ck.

Durf jij ‘m hieronder te checken?

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Ontdek meer