'The Batman' heeft een nieuwe trailer

Karen Luiken-28 december 2021 om 09:40

Terwijl jij in dromenland was en jezelf voorzag van een welverdiende nachtrust, heeft studio WarnerBros afgelopen nacht een trailer uitgebracht van ‘The Batman’. Wat je daarvan mag verwachten: heel veel niet eerder vertoonde beelden van Robert Pattinson als superheld.

In de trailer zien we hoe de tot Batman getransformeerde Bruce Wayne er alles aan doet om een einde te maken aan al het criminele geweld in Gotham City. Hij krijgt daarbij hulp van Catwoman, die gespeeld wordt door niemand minder dan Zoë Kravitz. De twee bundelen hun krachten en gaan – terwijl er een prille romance opbloeit tussen de twee – de strijd aan tegen het kwaad (lees: een mysterieuze moordenaar).

Naast Robert Pattinson en Zoë Kravitz hebben ook Andy Serkis, Jeffrey Wright, Colin Farrell, John Turturro en Paul Dano een rol in de film. ‘The Batman’ komt in maart 2022 uit in de bioscoop.

'Luca' is meest gestreamde film van vorig jaar

Karen Luiken-25 januari 2022 om 07:24

Van alle films die vorig jaar zijn verschenen, is ‘Luca’ de meest gestreamde. De animatieprent verzamelde volgens Deadline bijna 11 miljard kijkminuten in de Verenigde Staten.

De Pixar-titel zou afgelopen zomer eigenlijk in de bioscoop worden uitgebracht, maar vanwege alle coronamaatregelen verscheen de film over zeemonster Luca rechtstreeks op Disney+. Dat bleek een succes: ‘Luca’ mag zich met recht de meest gestreamde film van 2021 noemen.

Ook andere films die op Disney+ verschenen doen het goed in de lijst van Deadline. ‘Raya and the Last Dragon’ staat samen met ‘Moana’ en ‘Frozen II’ op de tweede, derde en vierde plaats van meest gestreamde films.

‘Mission: Impossible 7' een jaar uitgesteld naar zomer 2023

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 16:41

Fans van de 'Mission: Impossible'-franchise die vol ongeduld zaten te wachten op deel 7, moeten helaas nog langer wachten. Paramount Pictures heeft immers laten weten dat de film een jaar wordt uitgesteld. Zo staat hij nu gepland voor release in de zomer van 2023.

Normaal zou het zevende deel in de saga dit jaar al te zien zijn, maar daar stak de opflakkering van het coronavirus weer een stokje voor.

“De ‘Mission: Impossible’-films zijn lastig op te nemen door de vele stunts en effecten, het filmteam probeert zo weinig mogelijk green screen te gebruiken”, klinkt het in het statement van Paramount.

Nog even wachten op het nieuwe avontuur van Ethan Hunt dus!

Ontdek meer