Camila Cabello neemt afstand van social media

Karen Luiken-28 december 2021 om 09:30

Het zal de komende tijd stil zijn op de social media-kanalen van Camila Cabello. De ‘Havana’-zangeres heeft haar volgers laten weten een break te nemen van de online wereld.

Camila wil de komende dagen minder tijd op haar telefoon doorbrengen en heeft daarom besloten om tot het nieuwe jaar niets meer van zich te laten horen op social media. De artiest neemt een digitale detox en gaat offline.

Het laatste bericht dat Camila op Instagram plaatste, is er eentje waarin ze haar moeder eert. “Je hebt me geleerd hoe liefde en vrijgevigheid eruitzien”, aldus de muzikant bij een kiekje. “De belangrijkste dingen in het leven. Vriendelijkheid, empathie, mededogen, voor mensen zorgen – je hebt me geleerd hoe je loopt en beweegt in deze wereld.”

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer