Zien: eerste teaser 'After Ever Happy'

Dieter Blarinckx-28 december 2021 om 07:58

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat wil ook zeggen dat we een jaar mogen verwachten gevuld met nieuwe blockbusters! En eentje daarvan is het vierde en laatste deel in de ‘After’-franchise ‘After Ever Happy’, en die kreeg zopas een eerste teaser trailer!

“Tessa and Hardin zijn terug van de partij, maar zullen ze uiteindelijk ook hun sprookjeseinde krijgen? In de vierde en laatste film groeien Hardin en Tessa op. Hun volgende hoofdstuk zal ofwel eindigen als een sprookje of een einde breien aan hun passionele, maar giftige relatie. Wanneer een geheim uit het verleden de ondoordringbare façade van Hardin breekt, wordt hun relatie nog een laatste keer op de proef gesteld”, klinkt het in de synopsis van de film.

De exacte releasedatum voor België is helaas nog niet bekend, dus stay tuned!

Check de eerste teaser hier:

'Luca' is meest gestreamde film van vorig jaar

Karen Luiken-25 januari 2022 om 07:24

Van alle films die vorig jaar zijn verschenen, is ‘Luca’ de meest gestreamde. De animatieprent verzamelde volgens Deadline bijna 11 miljard kijkminuten in de Verenigde Staten.

De Pixar-titel zou afgelopen zomer eigenlijk in de bioscoop worden uitgebracht, maar vanwege alle coronamaatregelen verscheen de film over zeemonster Luca rechtstreeks op Disney+. Dat bleek een succes: ‘Luca’ mag zich met recht de meest gestreamde film van 2021 noemen.

Ook andere films die op Disney+ verschenen doen het goed in de lijst van Deadline. ‘Raya and the Last Dragon’ staat samen met ‘Moana’ en ‘Frozen II’ op de tweede, derde en vierde plaats van meest gestreamde films.

‘Mission: Impossible 7' een jaar uitgesteld naar zomer 2023

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 16:41

Fans van de 'Mission: Impossible'-franchise die vol ongeduld zaten te wachten op deel 7, moeten helaas nog langer wachten. Paramount Pictures heeft immers laten weten dat de film een jaar wordt uitgesteld. Zo staat hij nu gepland voor release in de zomer van 2023.

Normaal zou het zevende deel in de saga dit jaar al te zien zijn, maar daar stak de opflakkering van het coronavirus weer een stokje voor.

“De ‘Mission: Impossible’-films zijn lastig op te nemen door de vele stunts en effecten, het filmteam probeert zo weinig mogelijk green screen te gebruiken”, klinkt het in het statement van Paramount.

Nog even wachten op het nieuwe avontuur van Ethan Hunt dus!

Ontdek meer