Zien: eerste teaser 'After Ever Happy'

Dieter Blarinckx-28 december 2021 om 07:58

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat wil ook zeggen dat we een jaar mogen verwachten gevuld met nieuwe blockbusters! En eentje daarvan is het vierde en laatste deel in de ‘After’-franchise ‘After Ever Happy’, en die kreeg zopas een eerste teaser trailer!

“Tessa and Hardin zijn terug van de partij, maar zullen ze uiteindelijk ook hun sprookjeseinde krijgen? In de vierde en laatste film groeien Hardin en Tessa op. Hun volgende hoofdstuk zal ofwel eindigen als een sprookje of een einde breien aan hun passionele, maar giftige relatie. Wanneer een geheim uit het verleden de ondoordringbare façade van Hardin breekt, wordt hun relatie nog een laatste keer op de proef gesteld”, klinkt het in de synopsis van de film.

De exacte releasedatum voor België is helaas nog niet bekend, dus stay tuned!

Check de eerste teaser hier:

'FOMO' speelt nu in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:40

Vanaf vandaag kan je in de bioscoop gaan griezelen met de Vlaamse horror- en influencerfilm 'FOMO'. Het verhaal werd bedacht door Maximiliaan Verheyen en de hoofdrollen worden gespeeld door influencers zoals Jamie-Lee Six, Nora Dari, Nathan Bouts, Steffi Merci, Leonard Santos, Sarah-Lynn Clerckx, Joffrey Anane, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Hariette Sylva en Gilles Van Hecke.

Een groep van 10 influencers neemt deel aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Het spel, dat zich diep in het bos afspeelt, lijkt echter niet zo onschuldig als gedacht. Er gebeuren tal van bizarre situaties waardoor de groep zich vragen begint te stellen over de opzet van het programma. Wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt er zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar. Kunnen ze ontsnappen?

'FOMO' kan je nu ontdekken in een bioscoop bij jou in de buurt! Meer info & tickets kan je hier vinden.

Check hieronder de trailer, als je durft tenminste ;-)!

‘Ghostbusters: Afterlife’ krijgt een vervolg!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:36

Groot nieuws voor de movielovers hier, want er komt dus wel degelijk nóg een film in de ‘Ghostbusters’-franchise. En we hebben zelfs al een releasedatum!

Gisteren werd via sociale media aangekondigd dat er een vervolg in de maak is op de blockbuster ‘Ghostbusters: Afterlife’ van vorig jaar. Vanaf 20 december 2023 zal het gloednieuwe avontuur te zien zijn in de bioscoop.

In de regiestoel zal wederom Jason Reitman plaatsnemen. Hij deelde ook de voorlopige titel van de film ‘Firehouse’, verwijzend naar het iconische brandweergebouw uit de originele ‘Ghostbusters’-films.

Check zijn aankondiging hier:

Ontdek meer