'The Book of Boba Fett' vanaf woensdag te streamen

Dieter Blarinckx-27 december 2021 om 10:04

'Star Wars'-fans, opgelet! Vanaf woensdag kan je immers op Disney+ genieten van de allernieuwste serie in het wereldwijde 'Star Wars'-universum, 'The Book of Boba Fett' komt eraan!

Na zijn herintroductie in de avonturen van 'The Mandalorian', krijgt Boba Fett zijn eigen serie en zet hij zijn avonturen verder. Temuerg Morrison en Ming-Na Wen nemen hun rollen terug op als Boba Fett en Fennec Shand, net zoals in het tweede seizoen van die eerste ‘Star Wars’-serie ‘The Mandalorian’.

Op woensdag zal er telkens een nieuwe aflevering van 'The Book of Boba Fett' te streamen zijn via Disney+. De eerste dropt deze woensdag!

Zien: Marvel dropt eerste trailer van ‘Moon Knight’

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:07

Disney & Marvel hebben afgelopen nacht de eerste trailer, poster en releasedatum van de gloednieuwe serie ‘Moon Knight’ gedropt.

De nieuwe serie - die trouwens te streamen zal zijn via Disney+ - focust op het verhaal van de doodgewone museummedewerker Steven Grant, gespeeld door Oscar Isaac. Hij ontdekt dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en eigenlijk ook de superheld Marc Spector alias Moon Knight is.

Vanaf 30 maart kan je zijn gloednieuwe avontuur volgen via Disney+.

Check de trailer en poster hier:

'The Santa Clause' krijgt serie op Disney+

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 09:51

Hoewel Kerstmis nu toch al enkele weken achter ons ligt, heeft Disney aangekondigd dat niemand minder dan Tim Allen binnenkort zijn rol als Scott Calvin zal hernemen voor een serie rond ‘The Santa Clause’! De productie zou al in maart starten.

De serie gaat verder op de originele trilogie en volgt Scott, die zich realiseert dat hij niet voor eeuwig de Kerstman kan blijven. Zo zal hij in de serie op zoek gaan naar een waardige vervanger, iemand die het waardig is om de mantel van de Kerstman te dragen.

De eerste film ‘The Santa Clause’ uit ’94 was een énorm succes en blijft tot op vandaag nog een echte kerstklassieker bij jong en oud.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe serie vanaf de winter van 2022 te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer